Salon Auto Frankfurt 2019: Audi prezinta noul RS7 Sportback

Standul Audi din cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt gazduieste noul RS7 Sportback, un model de performanta asteptat de multi fani ai producatorului german.

Audi prezinta la Frankfurt noul RS7 Sportback

Constructorul german a publicat primele fotografii si informatii cu privire la noul Audi RS7 Sportback, un model care poate fi admirat in urmatoarele zile in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt si care isi va face debutul comercial pana la sfarsitul acestui an. Asa cum era de asteptat, modelul de performanta vine la pachet cu un pachet de caroserie ceva mai agresiv, care are rolul de a il deosebi de varianta clasica.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, putem remarca de la prima privire o grila frontala Singleframe cu detalii hexagonale, prize de aer cu dimensiuni generoase, aripi laterale si praguri restilizate, dar si un eleron actionat electric.

De asemenea, in partea din spate mai observam ca spoilerul a fost la randul lui restilizat, in timp ce sistemul de evacuare este echipat acum cu doua elemente finale ovale de dimensiuni nu prea mici. Totodata, mai trebuie sa spunem ca noile modele RS7 Sportback vor fi echipate cu faruri cu LED si cu un set de jante cu dimensiuni de 21 de inci.

Mergem mai departe catre partea tehnica, acolo unde aflam ca noile modele Audi RS7 Sportback sunt echipate cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 4.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 600 de cai putere si un cuplu maxim de 800 Nm.

De asemenea, cei de la Audi au mai pregatit pentru acest model si un sistem mild-hybrid la 48V, dar si o tehnologie pentru dezactivarea cilindrilor. In aceste conditii, noul Audi RS7 Sportback se poate lauda acum cu un consum de carburant ceva mai mic, cuprins intre 11.4 si 11.6 litri/100 de kilometri.

De asemenea, acelasi model mai beneficiaza si de un sistem de tractiune integrala, in timp ce transmisia este realizata prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte. Optional, clientii vor putea alege si o evacuare speciala RS Sport!

Acestea fiind spuse, haideti sa ne uitam acum si asupra cifrelor de performanta! Astfel, vorbim despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata intr-un timp de doar 3.6 secunde.

Totodata, trebuie sa mai spunem ca viteza maxima a fost limitata la 250 km/h. In schimb, cei care vor apela la pachetele Dynamic sau Dynamic Plus se vor putea bucura de o viteza maxima ceva mai mare, de 280 sau 305 km/h.

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Audi

Newsletter