Conceptul Hyundai 45 a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe langa alte surprize pregatite pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, sud-coreenii au prezentat si noul concept Hyundai 45, un prototip care se anunta extrem de interesant pentru producatorul asiatic.

Conceptul Hyundai 45 a fost prezentat la Frankfurt

Oficialii Hyundai au anuntat la sfarsitul acestei veri ca vor prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt un concept cu numele Hyundai 45.

Acest concept este privit drept un omagiu dedicat modelului Pony, primul model de serie pe care constructorul asiatic l-a lansat vreodata. Mai exact, Hyundai Pony a aparut pe piata pentru prima data in urma cu aproape 45 de ani, in anul 1975. Asadar, haideti sa aflam impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Hyundai prin acest concept!

Conceptul Hyundai 45 a fost prezentat acum in mod oficial, acesta anuntandu-se a fi extrem de important pentru producatorul asiatic si pentru fanii sai.

Spunem asta deoarece cei de la Hyundai ne arata prin acest concept si care directia spre care se va indrepta constructorul in materie de design in viitor. Oficialii Hyundai transmit cu aceasta ocazie ca si-au dorit sa elimine liniile complexe pentru a oferi un design cat mai minimalist cu putinta, care sa “combine mostenirea cu viziunea”.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, la prima privire putem remarca ca cei de la Hyundai au montat LED-uri in partea de jos a portierei care au rolul de a indica gradul de incarcare a bateriilor pentru ca soferul sa poata estima autonomia inca inainte de a se urca la volan! Chiar daca vorbim despre un limbaj de design extrem de minimalist si futurist, putem vedea foarte clar ca acest Hyundai 45 arata foarte bine!

Mergem mai departe catre interior, acolo unde dam peste un habitaclu generos, ceea ce inseamna ca soferul si pasagerii se vor putea bucura de un confort ridicat. Spatiul generos de la interior a fost posibil prin montarea pachetului de baterii pe toata suprafata podelei.

De asemenea, mai trebuie sa spunem la acest capitol ca cei de la Hyundai au folosit la interior materiale precum lemnul, stofa sau pielea, creand o atmosfera calda care aduce cu sine un confort sporit.

Din pacate, pana la acest moment nu avem niciun fel de informatie de ordin tehnic primita de cei de la Hyundai cu privire la acest concept. In aceste conditii, mai trebuie sa asteptam pana ce vom afla capacitatea motorului electric dispus pe Hyundai 45 sau autonomia de care va beneficia acest model!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Hyundai

Newsletter