VW T-Roc se pregateste sa ia cu asalt Europa

A venit, in sfarsit, momentul ca Volkswagen sa intre oficial pe piata masinilor crossover compacte, lucru pe care producatorul german il face cu stil, promovand un model denumit T-Roc. Noul CUV se afla chiar sub modelul Tiguan in linia de produse Volkswagen.

Desi modelul T-Roc va fi scos la vanzare in Europa inainte de finalul acestui an, zvonurile vorbesc de o lansare oficiala pe teritoriul nord-american pentru anul 2019. Suntem siguri ca versiunile pentru piata de peste ocean nu vor avea atatea optiuni de motorizare, iar sansa de a fi lansat un model diesel este extrem de scazuta.

Pentru cei interesati, T-Roc va fi prezentat oficial in septembrie, la 2017 Frankfurt Motor Show. Ramaneti conectati la cars.ro pentru mai multe informatii si modele care-si vor avea premiera la acest important eveniment auto.

Design Exterior

Pentru ca vorbeam de stil putin mai devreme, vom incepe cu acest capitol, extrem de important in clasa crossover compact. Partea frontala a noului model este reprezentata de o grila hexagonala, completata de faruri care se integreaza perfect in colturile masinii. Farurile, binenteles LED, adauga stil la acest capitol, iar scutul frontal, oarecum simulat, adauga ceva salbatic modelului.

Sa nu uitam de zonele cromate, care completeaza profilul acestei masini. La acestea se adauga, la capitolul stil, pachetele pregatite pentru fiecare cumparator in parte: acoperisul in nuante de negru, alb sau maro metalizat, gandit special pentru un contrast cromatic cat mai interesant cu restul caroseriei.

Mai mult, stalpul de sustinere de pe spate, ceva mai gros decat pe alte modele, adauga greutate elementelor stilistice, iar partea dorsala, frumos decupata, vine cu elemente vizuale interesante, chiar si atunci cand privesti masina din spate.

Design Interior

Modelul T-Roc masoara 4,23 m in lungime, ceea ce il face cu 2,5 cm mai scurt decat Tiguan, si are un ampatament de 2,6 m. Spatiul interior este unul destul de generos, plecand de la 445 de litri si putand ajunge la nu mai putin de 1.290 de litri, cu scaunele din spate rabatate.

In functie de optiunile cumparatorilor, cabina lui T-Roc poate fi un spatiu plin de tehnologie sau nu. De exemplu, producatorul ofera, optional, un inlocuitor pentru sistemele analoage traditionale, un display digital de 11,7 inch.

Sistemul de infotainment standard masoara 6,5 inch, dar un cumparator informat poate opta pentru unul de 8,0 inch. Mai mult, pachetul optional Comfort aduce in plus si incarcare inductiva pentru instrumentele digitale ale ocupantilor masinii, dar si cu un sistem de sunet stereo pe 8 canale, de 300 de W.

Newsletter

Whatsapp