2020-01-23 Toyota lanseaza editia aniversara Hilux Invincible 50

Toyota lanseaza editia aniversara Hilux Invincible 50

2018 Toyota Hilux Invincible 50

Toyota Hilux nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pe piata auto, majoritatea celor interesati de acest domeniu fiind la curent cu indelungata istorie a acestui model. Lansata pentru prima data in primavara anului 1968, Hilux a ajuns in prezent la cea de-a opta generatie. Modelele Hilux sunt recunoscute pentru fiabilitatea de care au dat dovada de-a lungul timpului si pentru capacitatile off-road excelente. Toyota Hilux are o intreaga reputatie in spate, fiind considerata de multi drept cel mai bun pick-up realizat vreodata.

In cei aproape 50 de ani de cand primul model a iesit pe portile uzinei, Hilux a fost produs in nu mai putin de 18 milioane de exemplare, o cifra de vanzari care spune totul despre acest model legendar. De altfel, si in acest an, cei de la Toyota preconizeaza ca vor reusi sa doboare vechiul record in materie de vanzari inregistrat in anul 2007. Avand in vedere ca anul 2018 va marca pentru Hilux o jumatate de secol de prezenta pe piata auto, cei de la Toyota au decis ca este cazul pentru a pune pe picioare o editie aniversara.

Japonezii s-au folosit de editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a prezenta publicului acest model aniversar, botezat „Invincible 50”. E drept ca reprezentantii producatorului nipon au furat un pic startul cu aceasta editie aniversara, insa noi nu avem de ce sa nu ne bucuram pentru ca l-am putut admira inca de pe acum. Haideti sa vedem ce noutati ne aduce versiunea aniversara Hilux Invincible 50! Modelele versiunii speciale Invincible 50 vor putea fi recunoscute imediat in trafic, acestea fiind branduite cu inscriptii cu acelasi nume amplasate pe ambele parti laterale.

Modelul aniversar ne este prezentat intr-o caroserie vopsita intr-o nuanta de culoare argintie, in timp ce inscriptia Invincible 50 vine intr-un joc grafic care combina culorile rosu si negru. Aceste modele se vor evidentia si prin prisma mai multor elemente de caroserie vopsite in culoare neagra, spre exemplu protectiile din plastic ale aripilor, pragurile sau barele din inox din bena.

Hilux Invincible 50 sunt echipate de constructorul japonez si cu un set special de jante cu dimensiuni de 18 inci si anvelope BF Goodrich All Terrain. De asemenea, cei de la Toyota ne mai propun odata cu aceasta editie aniversara o trusa de scule incapatoare care sa te scoata din belele oricand ai nevoie, scuturi specifice si o noua frana de mana realizata din piele. Nu in ultimul rand, bena vine imbracata intr-un material de plastic special.

Videoclipul zilei
8 SEMNE CARE NE ARATA CA AMBREIAJUL MASINII VA CEDA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Toyota

Newsletter