2020-01-23 Mercedes-Benz prezinta Clasa S Coupe si Clasa S Cabrio Facelift

Mercedes-Benz prezinta Clasa S Coupe si Clasa S Cabrio Facelift

2018 Mercedes-Benz Clasa S Coupe Cabrio Facelift

Cei de la Mercedes-Benz ne-au obisnuit in ultima perioada cu tot felul de teasere care sa ne creasca interesul pentru lansarea de saptamana viitoare a faceliftului modelelor Clasa S. Daca in urma cu doar cateva zile fusese publicat un scurt teaser video care sa ne infatiseze cum arata noul Clasa S Cabrio, iata ca acum avem intreg tabloul acestor doua modele, nemtii publicand si primele fotografii si informatii oficiale.

Asa cum spuneam, ambele modele vor fi lansate in fata publicului incepand cu saptamana viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile. Asa cum ne si asteptam cei mai multi dintre noi, facelifturile Clasa S Coupe, respectiv Cabrio pastreaza unele dintre modificarile pe care le-am putut regasi pe modelul sedan. Inginerii germani au pregatit pentru cele doua modele spoilere fata si spate reconcepute intr-o oarecare masura, praguri laterale modificate si stopuri OLED disponibile in standard.

De asemenea, acum sunt disponibile doua noi versiuni de jante cu dimensiuni de 20 de inci pentru versiunile AMG Line. Daca tot veni vorba, va mai spunem si ca versiunea AMG va dispune de grila Panamericana. De asemenea, nemtii anunta si mai multe variante de culori noi in care va putea fi vopsita caroseria. Ajungem acum la nivelul habitaclului, iar principala noutate care iese in evidenta este reprezentata de volanul sportiv cu care au fost echipate cele doua modele.

Acestuia i se alatura doua ecrane multimedia cu dimensiuni de 12.3 inci, pe care opereaza sistemul de infotainment si pe care sunt afisate toate informatiile afisate pe panoul de bord. Nemtii ne propun trei tipuri diferite de afisaj in acest sens: Classic, Sport, respectiv Progressive. Producatorul german aduce pentru acest facelift si mai multe posibilitati de personalizare la interior, acolo unde clientii vor putea alege intre trei noi tipuri de tapiterie, respectiv mai multe elemente decorative realizate din lemn.

Din punct de vedere tehnic, va putem spune ca cei care isi doresc sa isi achizitioneze un Clasa S Coupe facelift vor putea opta pentru una dintre cele trei variante de motorizare: V6, V8, respectiv V12. Cea mai puternica varianta o vom regasi pe modelul S65 AMG si va beneficia de o putere de 630 de cai si de un cuplu maxim de 1000 Nm. Cu o asemenea putere sub capota, S65 AMG este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.1 secunde. In cazul modelelor Clasa S Cabrio facelift, vom avea de ales intre o motorizare V8 si una V12.

Videoclipul zilei
8 SEMNE CARE NE ARATA CA AMBREIAJUL MASINII VA CEDA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter