2020-01-23 Brabus Rocket 900 Mercedes-AMG S65 Cabrio este cel mai rapid model decapotabil din lume

Brabus Rocket 900 Mercedes-AMG S65 Cabrio este cel mai rapid model decapotabil din lume

2018 Brabus Rocket 900 Mercedes-AMG S65 Cabriolet

Salonul Auto de la Frankfurt nu ni-i aduce in fata ochilor doar pe principalii constructori auto din toate colturile lumii, ci si pe cele mai importante ateliere de tuning din industria auto. Si daca pana acum v-am prezentat deja cateva dintre ultimele modele lansate de producatorii auto in primele zile ale evenimentului din Frankfurt, ne-am gandit ca a venit vremea sa va spunem si despre piesa de rezistenta a specialistilor in tuning de la Brabus expusa in cadrul acestui eveniment.

Suntem siguri ca le cunoasteti deja operele celor de la Brabus, insa va asiguram ca si modelul adus la Franfurt este unul care va va impresiona fara doar si poate!

Proiectul celor de la Brabus pregatit pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt are in prin plan un model Mercedes-AMG S65 Cabriolet. Asadar, daca cumva va gandeati ca ceea ce au reusit sa ne ofere cei de la divizia speciala AMG nu este indeajuns de mult, iata ca cei de la Brabus va vin in intampinare. Iar specialistii germani au luat proiectul foarte in serios, obiectivul fiind unul foarte clar: acela de a face din Mercedes-AMG S65 cel mai puternic si cel mai rapid model decapotabil din lume.

Piatra de temelie intr-un proiect de tuning o reprezinta, bineinteles, unitatea de motorizare. Specialistii de la Brabus au reusit sa mareasca volumul propulsorului bi-turbo cu 12 cilindri de la 6.0 litri la 6.3 litri. Pentru a-l imbunatati si mai mult, cei de la Brabus i-au montat niste turbo compresoare ceva mai largi si niste cilindri noi.

Desigur, nu sunt singurele noutati cu care au venit cei de la atelierul Brabus! Acestia au mai dotat bolidul cu un diferential spate cu alunecare limitata marca proprie si cu un sistem de evacuare. De asemenea, au resetat cutia de viteze automata cu sapte rapoarte pentru a o imbunatati.

Specialistii in tuning de la Brabus nu s-au oprit aici si au mai dotat bolidul cu un nou sistem de evacuare a gazelor de esapament activ, cu o suspensie resetata si cu jante noi cu dimensiuni de 21 de inci. Totodata, nemtii i-au mai aplicat decapotabilei si o serie de insertii suplimentare din fibra de carbon.

Toate aceste imbunatatiri au facut ca puterea sa creasca cu nu mai putin de 270 de cai, in timp ce cuplul maxim a ajuns la 1.500 Nm. Iar performantele sunt unele impresionante! Viteza maxima la care va putea ajunge bolidul imbunatatit de Brabus este de 350 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat acum in doar 3.9 secunde.

Videoclipul zilei
8 SEMNE CARE NE ARATA CA AMBREIAJUL MASINII VA CEDA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Brabus

Newsletter