Noul Audi RS4 Avant vine cu mai multa putere sub capota si cu imbunatatiri importante

2018 Audi RS4 Avant

Editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt a inceput in forta cu lansarea unuia dintre cele mai asteptate modele ale celor de la AudiRS4 Avant. Constructorul german ne propune asadar un break cu capacitati tehnice extrem de interesante, anuntandu-se a fi un pretendent serios in segmentul sau.

Noul RS4 Avant a fost primit la Frankfurt cum nu se putea mai bine, reactiile pozitive venite din partea celor prezenti la eveniment neintarziind sa apara. Haideti sa descoperim impreuna in randurile urmatoare ce noutati ne propun cei de la Audi pentru acest nou RS4 Avant!

Noul Audi RS4 Avant ne propune si cateva modificari la nivelul aspectului exterior, beneficiind de o grila frontala reconceputa, de prize de aer de dimensiuni generoase si de spoilere modificate. Totodata, se poate opta si pentru niste blocuri optice speciale Marix LED. Modelele vin echipate in standard cu jante cu dimensiuni de 19 inci, insa se poate opta si pentru unele de 20 de inci.

Noile modele Audi RS4 Avant vor fi livrate incepand cu primele luni ale anului urmator, insa trebuie sa stiti ca pretul nu este unul mic. Noile modele pot fi cumparate in Germania cu preturi incepand de la 79.800 euro, cu toate taxele incluse.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Audi

Newsletter