2020-01-23 Toyota lanseaza in Europa editia speciala Auris Sports Touring Freestyle

Toyota lanseaza in Europa editia speciala Auris Sports Touring Freestyle

2017 Toyota Auris Touring Sports Freestyle

Hilux Invincible 50 nu este singura versiune speciala prezentata de cei de la Toyota pe scena Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, producatorul nipon venind in fata publicului si cu un model editie speciala a lui Auris. Toyota Auris reprezinta unul dintre cele mai importante modele ale producatorului japonez pe piata de pe Batranul Continent, aici ajungand peste 1.2 milioane de exemplare incepand din 2006 si pana astazi. Odata cu lansarea modelelor celei de-a doua generatii, cererea a crescut si mai mult, inregistrand anul trecut aproape 150.000 de automobile vandute.

De asemenea, o pondere mare din modelele de pe taram european o au cele echipate cu sistem hibrid, acestea regasindu-se in numar de circa 400.000. Auris Sports Touring Freestyle este o editie speciala a versiunii break a celebrului model, prezentata in acest inceput de toamna pe scena de la Frankfurt. Noile modele vor fi disponibile pentru clientii europeni incepand cu luna decembrie a acestui an.

Pana la acest moment nu exista informatii in legatura cu numarul de exemplare care vor iesi de pe portile uzinei si nici despre pretul la care vor putea fi achizitionate de cei interesati. Dar pana atunci haideti sa analizam ce noutati ne propun specialistii japonezi pentru aceasta versiune speciala! Daca facem o comparatie cu modelele standard, in primul rand putem observa diferenta in ceea ce priveste garda la sol, inaltata putin in cazul modelelor editiei speciale. Automobilele Auris Sports Touring Freestyle vor mai beneficia totodata de o grila frontala reconceputa, de scuturi din aluminiu si de protectii din plastic de culoare neagra pentru aripi si praguri.

Producatorul japonez ne mai propune geamuri spate cu tenta fumurie, capace de culoare argintie pentru oglinzile laterale si un set de jante speciale cu dimensiuni de 17 inci. Dupa cum stiti deja, modelele Auris pot fi echipate atat cu motorizari clasice pe benzina si motorina, cat si hibride. Modelele editiei speciale Auris Sports Touring Freestyle vor pastra aceleasi optiuni de motorizare ca si modelele standard.

Asa cum v-am spus si anterior, una dintre cele mai cautate motorizari pe plan european este cea hibrida, capabila sa produca 136 de cai putere si beneficiara a unui consum extrem de redus de doar 3.5 litri/100 km. Facelift-ul Auris a adus pentru clientii europeni si o noua unitate de motorizare turbo pe benzina, cu capacitate de 1.2 litri, gata sa produca 116 cai putere si un cuplu maxim de 185 Nm. De asemenea, cei care prefera o motorizare diesel au mai primit o optiune de motorizare in propulsorul D-4D de 1.6 litri, capabil sa livreze 112 cai putere si un cuplu maxim de 270 Nm.

Videoclipul zilei
8 SEMNE CARE NE ARATA CA AMBREIAJUL MASINII VA CEDA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Toyota

Newsletter