Kia aduce la Frankfurt noul Proceed Concept

2017 Kia Proceed Concept

Mai sunt doar cateva zile pana ce editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt isi va deschide portile, iar pregatirile sunt in toi pentru toti producatorii auto care vor fi prezenti acolo. Unul dintre constructorii despre care nu am vorbit prea mult pana acum este Kia, insa astazi avem informatii noi venite dinspre aceasta tabara.

Pe langa faceliftul anuntat anterior pentru modelul Sorento, cei de la Kia se pregatesc sa aduca in fata publicului de la Frankfurt si conceptul Proceed. Astazi am putut vedea si primele imagini ale acestuia, asa ca va vom vorbi despre el in randurile care urmeaza! Primele informatii cu referire la acest nou concept le-am avut din partea reprezentantilor producatorului sud coreean in urma cu aproximativ o luna, atunci cand acestia ne informasera cu privire la noul tip de caroserie pe care il vom vedea, denumit inca de pe atunci „extended hot hatch”.

In orice caz, noul model pastreaza acelasi aer sportiv de care a beneficiat si Kia Pro Cee’d. Insa, cel mai probabil, conceptul Proceed ne va arata directia in care va merge noua generatie Cee’d din punct de vedere estetic. Avand formatul unui Shooting Brake autentic, Kia Proceed ne este prezentata intr-o forma compacta si dinamica. Dimensiunile sale ne dau senzatia ca asiaticii se orienteaza din ce in ce mai mult catre un public format din familisti, pentru care spatiul interior joaca un rol important in alegerea unei masini.

In orice caz, avem parte de un design cu un aer destul de nou in peisaj, dinamic si care arata destul de bine din punctul nostru de vedere. Ramane de vazut cat de bine va fi primit si de public in zilele ce urmeaza! Printre elementele caracteristice ale modelelor din gama producatorului sud coreean regasim si pe acest concept grila de tip „tiger nose” intr-o forma actualizata, capota sculptata sau plafonul panoramic. Insa, vom putea vorbi mai in detaliu despre toate acestea dupa ce vom vedea lansarea de peste numai cateva zile.

Mai multe explicatii cu privire la acest Proceed Concept ne-au fost oferite de Gregory Guillaume, seful diviziei europene de design a producatorului sud coreean. Conform celor declarate de acesta, Proceed Concept reprezinta viziunea producatorului indreptata catre noua generatie de clienti europeni, care cauta alternative in acest segment din ce in ce mai des in ultima perioada. Asadar, asiaticii ne propun o varianta restilizata si reimaginata a unui potential membru al noii generatii Cee’d.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Kia

Newsletter

Whatsapp