Noul film Transformers il primeste pe Mercedes-Benz Unimog

Noul film Transformers il primeste pe Mercedes-Benz Unimog

Sunt sigura ca avem printre cititori fani ai filmelor cu masini, gadgeturi si monstruleti care se transforma in masini si invers. Asa ca spre bucuria lor voi scrie acum un articol despre protagonistul din viitorul film Transformers.

Cel de-al cincelea film va fi gazda unui monstru luxos. La jumatatea anului 2017, Hound Autobot va aparea pe ecrane intr-o formula imbunatatita.

Hound Autobot si-a facut aparitia in filmul Transformers: Age of Extinction. Gandurile lui Hound Autobot au fost puse pe vocea lui John Goodman. In noul film din serie, Transformers: The Last Knight, se pare ca Hound este medicul de serviciu. Sau asa l-as numi eu, glumind, dupa ce am vazut crucea rosie pe care o are pe caroserie.

In Age of Extinction este un barbos relaxat si calm, pe cand in The Last Knight avem de-a face cu o latura mai sportiva a lui Hound Autobot. Hound ce va aparea la jumatatea anului 2017 isi va juca rolul sub sigla Mercedes – Benz Unimog. Cred ca putem observa o anume asemanare intre vechiul Hound si Mercedes – sau doar eu sunt de aceasta parere – avand in vedere ca barbosul carosat era prezentat ca monstruletul calm, asemenea unui Mercedes.

Cum arata acum Hound? Ceva mai sportiv? Vorbim cumva despre un Mercedes la fel de luxos, dar ceva mai agresiv? Oare nemtii vor sa ne transmita ca Mercedes poate sa fie si agresiv si sportiv? Daca in secventele anterioare vedeam un Hound care se transforma in Oshkosh – o masina defensiva, Mercedes – Benz Unimog – sau un altfel de Hound Autobot al anului 2017, va fi capabil de data aceasta sa faca off-road si sa ia parte la cele mai agitate si dure situatii in care, in mod normal, nu ai vedea un Mercedes.

Insa nu doar Mercedes – Benz o sa fie prezent in urmatorul film, Transformers: The Last Kingt, ci vom vedea si un frumos Chevrolet Camaro care va face senzatie pentru ca zvonurile ne confirma un upgrade mult mai interesant si mult mai nebunesc decat ceea ce am vazut pana acum. De asemenea, tot nemtii mai aduc in prim plan si un Mercedes-AMG GT R.

Transformers: The Last Knight va fi lansat la data de 23 iunie 2017. Seria de filme cu robomonstruleti nu se va opri aici. Vor mai aparea inca doua filme in anul 2018, dar si in anul 2019.

Eu de abia astept sa vad filmul si sa ma bucur de noile masini care se transforma in fel si chip. Cu siguranta va fi ceva nou sa vedem un Mercedes care iese din tipare si care prezinta un grad de duritate mult mai ridicat decat am fost obisnuiti pana acum.

VIDEOCLIPUL ZILEI