A aparut primul trailer al filmului Ford v Ferrari

A aparut primul trailer al filmului Ford v Ferrari

Fanii lumii auto asteapta cu nerabdare sfarsitul acestui an, o surpriza importanta fiindu-le pregatita pentru luna noiembrie. In special daca vorbim despre acele persoane care sunt si cinefile pe langa faptul ca iubesc sporturile cu motor.

De ce spunem asta?! Foarte simplu, in data de 15 noiembrie va fi lansata pelicula care ne spune povestea din spatele victoriei Ford in Cursa de 24 de ore de la Le Mans din anul 1966. Productia cinematografica ii va aduce in prim plan pe doi dintre cei mai apreciati si indragiti actori ai momentului, si anume Matt Damon si Christian Bale.

20th Century Fox este casa de productie care sta in spatele peliculei Ford v Ferrari, o productia cinematografica care este deja indelung asteptata de totii fanii lumii auto. Asa cum spuneam si in randurile anterioare, filmul isi propune sa ne spuna povestea uneia dintre cele mai importante competitii din domeniul auto, si anume Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Mai exact, vorbim despre editia din 1966 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, cursa castigata la acea vreme de cei de la Ford. Insa, cursa din acel an are o poveste aparte din toate punctele de vedere, care merita fara doar si poate sa ajunga pe marile ecrane ale cinematografelor din intreaga lume!

Daca sunteti curiosi cu privire la pelicula care va ajunge in cinematografe abia la mijlocul lunii noiembrie, casa de productia 20th Century Fox a publicat la inceputul acestei saptamani trailer-ul oficial al filmului.

Matt Damon va juca in acest film rolul lui Carroll Shelby, inginerul care a fost angajat de producatorul american pentru a pune pe picioare prototipul Ford GT pentru Le Mans. Christian Bale il va interpreta insa pe inginerul si pilotul de curse Ken Miles. Conform primelor informatii, filmul nu se va concentra foarte tare pe cursa propriu-zisa din 1966, regizorul preferand sa atraga atentia asupra eforturilor celor doi pentru dezvoltarea masinii.

Asa cum spuneam si mai devreme, editia din 1966 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans a fost una cu totul si cu totul speciala. Henry Ford II si-a pus in minte la acea vreme sa puna pe picioare un model care sa fie capabil sa invinga Ferrari in celebra cursa, dorinta acestuia devenind din ce in ce mai puternica dupa ce producatorul american nu a reusit sa cumpere constructorul cu sediul la Maranello. Totodata, cursa din 1966 a fost una extrem de controversata, modul in care a fost ales castigatorul fiind indelung contestat.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp