Solutie pentru plictiseala din izolare. "Top Gear" revine pe micile ecrane din Romania din 2 aprilie

Binecunoscuta emisiune "Top Gear" revine din aceasta primavara pe micile ecrane din Romania.

Televizorul este principala indeletnicire a romanilor in aceste zile in care trebuie sa se izoleze la domiciliu. Iar unele posturi TV au inteles acest lucru si si-au modificat grila astfel incat sa raspunda cerintelor romanilor. Cea mai interesanta miscare a facut-o postul Historym care va readuce pe micile ecrane din Romania indragita serie Top Gear. Astfel, ultimele sase sezoane ale emisiunii prezentate de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May vor fi difuzate de postul History incepand cu 2 aprilie.

Episoadele vor putea fi urmarite in fiecare seara de joi, de la ora 21.00.

History va transmite in total 40 de episoade, pe tot parcursul anului 2020. Primele trei sezoane vor fi difuzate din 2 aprilie, iar urmatoarele trei vor putea fi urmarite incepand din toamna.

Timp de aproximativ doua decenii, emisiunea produsa de BBC a fost cel mai urmarit show auto din lume, cu o audienta estimata la 350 de milioane de telespectatori. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat amestecul perfect dintre divertisment, umor si informatii tehnice.

Postul public de televiziune britanic a anuntat in 2015 ca a luat decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson, dupa ce renumitul prezentator TV a avut o altercatie cu unul dintre producatorii show-ului. Ulterior, Clarkson si colegii James May si Richard Hammond au semnat un contract cu platforma online Amazon pentru a prezenta impreună o emisiune pe teme automobilistice.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI SECOND HAND IN 2020
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter