Rogue One: A Star Wars Story - primul trailer a fost lansat

Star Wars Rogue One Trailer

Nici nu a trecut bine valul de entuziasm provocat fanilor odata cu lansarea celei de-a sasea parti a Star Wars, ca cei de la Disney au si dezvaluit primul trailer al noului „Rogue One: A Star Wars Story”. In cele mai multe dintre comunitatile pasionatilor de film au inceput deja speculatiile cu referire la ce se va petrece in acest nou film, mai ales ca in putinele secvente care ne-au fost prezentate a putut fi observat si bine cunoscutul Darth Vader.

Personajul principal al filmului va fi interpretat de Felicity Jones, urmand ca alaturi de ea sa isi mai faca aparitia si alti actori cunoscuti precum Diego Luna, Forest Whitaker sau Ben Mendelsohn. Asa cum ne-au obisnuit si pana in prezent, si noul film ne va propune o noua misiune indrazneata a luptatorilor Rezistentei, care vor face tot ce le va sta in puteri pentru a pune mana pe planurile pentru Steaua Mortii a Imperiului.

Cel mai probabil, aceste lupte vor veni ca o continuare a ceea ce am putut vedea la inceputul episodului IV din Razboiul Stelelor, atunci cand Printesa Leia a reusit sa ascunda planurile in R2 – D2, chiar inainte de a fi prinsa de cei din Imperiul Galactic. Trailerul prezentat in urma cu cateva zile a provocat un val imens de reactii entuziaste, inregistrand in primele doua zile nu mai putin de 22 de milioane de vizualizari.

Aceste secvente ne-au fost dezvaluite dupa ce in urma cu mai putin de doua luni, Bob Iger, directorul executiv din cadrul Walt Disney, ne spunea ca filmarile pentru acest nou film sunt aproape finalizate. Si nu numai atat, acesta deja a arunat pe piata informatia conform careia filmarile pentru urmatorul film au inceput si ele, de asemenea.

„Rogue One: A Star Wars Story” va avea avampremierea la sfarsitul acestui an, mai exact in data de 14 decembrie. Asa cum era de asteptat, putinele secvente prezentate au starnit interesul si pasionatilor Star Wars din Romania, acestia dezvoltand deja diverse teorii pe mai multe grupuri de socializare dedicate cinefililor.

Una dintre cele mai mari curiozitati este legata de Jyn, personajul principal feminin interpretat de Felicity Jones, care se pare ca face parte din tabara rebelilor. Ceea ce nu se stie inca este legatura pe care o are aceasta cu celelalte personaje, unii crezand ca este fiica lui Luke Skywalker, iar altii banuind ca ar fi fiica lui Obi-Wan Kenobi. Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam un nou trailer care sa ne dea mai multe indicii in legatura cu ceea ce se va petrece in „Rogue One: A Star Wars Story”. May the force be with you!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter