Faceti cunostinta cu noul Barricade din Transformers: The Last Knight!

Barricade Transformers The Last Knight

Producatorul filmului Transformers: The Last Knight, Michael Bay a dezvaluit inca un personaj cheie din filmul mult asteptat de toata lumea. Acesta se numeste Decepticon Barricade si va fi cel ce va trebui sa il infrunte pe Bumblebee, care va fi intruchipat de ultima generatie de Chevrolet Camaro.

Fanii filmului probabil isi mai amintesc de Barricade si intrarea sa extraordinara in timpul primului film Transformers, cand l-a atacat prima data pe Sam, inainte de a se implica intr-o scena de urmarire si “droid death match” cu Bumblebee.

Desigur, de cand filmul a iesit pe piata in 2007, si pana la lansarea acestui episod care este programat a fi lansat in iunie 2017, au aparut mai multe generatii de Mustang, masina care intruchipeaza Barricade.

Asadar, actuala generatie Mustang va sta la baza lui Barricade. In afara de fi ultimul model, aceasta masina poarta un kit de caroserie foarte impozant, cu o capota masiva si o aripa mare in spate, care ar trebui sa spuna tuturor ca avem de-a face cu un Decepticon, si nu cu unul dintre baietii buni.

In imaginea data publicitatii acum, putem observa prize de aer si blocuri optice pe fundalul negru, precum si o bara de protectie masiva. Pasajele rotilor au inscriptionata zicala “to punish and enslave” ceea ce inseamna in limba romana “in slujba pedepsirii si inrobirii”.

Aceasta zicala este, probabil o analogie la motto-ul folosit de politia americana, cunoscut deja dintr-o multime de filme, “to protect and serve” ce se traduce prin “a proteja si a servi”, un fel de traducere americana a zicalei cunoscuta la noi drept “in slujba cetateanului”.

Imaginea noului Barricade a fost publicata pe contul sau de Twitter de catre actorul Josh Duhamel, cel care joaca rolul locotenet-colonelului William Lennox. Acesta va fi insotit in noul film de Mark Wahlberg, care va reveni drept Cade Yeager si impreuna cu Anthony Hopkins vor aparea in noua serie care se vrea a fi un succes de Box Office.

Pana la lansarea oficiala a filmului suntem, insa, cu ochii pe noile teasere care probabil se vor lansa in curand, noii Decepticoni si Autoboti cu siguranta ne mai pregatesc surprize. Nu de alta, dar pe langa cele doua muscle-car-uri americane probabil vom mai vedea si alte momente senzationale pline de adrenalina, doar asa ne-a obisnuit pana acum Transformers, nu? In plus, Michael Bay este amator de efecte speciale si explozii spectaculoase, asa ca filmul su siguranta va avea succes, nu credeti?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter