Netflix lanseza Fastest Car: care este diferenta dintre caii putere din fabrica si cei obtinuti prin tuning?

Netflix Fastest Car serial auto

Stim cu totii ca atunci cand vine weekend-ul te gandesti la relaxare si la un film bun. Unii prefera serialele, altii isi doresc un film psihologic care sa-i zdruncine, in timp ce altii prefera o serie de documentare cu care sa-si mai imbogateasca cultura generala. Nimic rau in nicio varianta adoptata.

Daca nu esti abonat la Netflix cred ca ar trebui s-o faci in curand. Pretul abonamentului nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Se situeaza undeva la limita decentei. Si decat sa platesti abonament pentru TV sau cablu… mai bine dai banii astia pe Netflix. Merita fiecare leut.

Poti sa gasesti o multime de documentare interesante, mai ales ca zona auto este din ce in ce mai populata de filme si serii inedite care te introduc in spatele scenei. Se pare ca incepand cu data de 6 aprilie 2018, Netflix va difuza serialul documentar denumit Fastest Car.

Serialul va fi impartit in opt episoade in care vei afla diferenta dintre masinile puternice, rapide, care primesc performantele astea din fabrica si masinile tunate, care sunt preparate pentru viteza si cai putere dupa ce ies de pe linia de productie.

Stim deja ca marea majoritate a fanilor auto s-au mutat pe Amazon pentru The Grand Tour. Zvonurile din presa de peste hotare spuneau acum cateva zile ca The Grand Tour va mai avea un sezon si apoi se va incheia. Ramane de vazut daca stirea este adevarata sau nu, insa oricum ar fi, Netflix iti pune la dispozitie acest serial care te ajuta sa intelegi mai bine cum sta treaba cu masinile puternice pur sange si masinile puternice tunate.

Daca nu te incanta un astfel de documentar, poti alege sa vizionezi Apex: The Story of the Hypercar. Eu l-am vazut si pot sa spun ca am ramas impresionata de cat de bine este facut filmul. Intr-o ora si 25 de minute iti este explicata destul de bine constructia unui hipercar si cum poate sa supravietuiasca pe piata cand exista cativa competitori destul de bataiosi.

Revenind la Fastest Car, din titlu iti dai seama ca documentarul se bazeaza si pe niste teste de viteza. Sper sa fie interesant precum se prezinta. Eu ma voi uita la toate cele opt episoade si am sa vin atunci cu cateva articole ca sa-ti spun ce ai pierdut, in cazul in care nu vei alege sa te uiti la el sau in cazul in care pur si simplu nu ai avut timp.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter