Mercedes-Benz si TIFF, impreuna de 10 ani!

Mercedes-Benz Clasa C

Mercedes-Benz porneste, pentru a zecea oara consecutiv Festivalul International de Film Transilvania, ajuns la ce de-a XV-a editie, care se va desfasura intre 27 mai si 5 iunie la Cluj-Napoca. Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si TIFF este unul ce dureaza de zece ani iar anul acesta, asa cum ne-am obisnuit deja, Mercedes-Benz este din nou Masina Oficiala care va avea un rol extrem de important in desfasurarea actiunii in cadrul festivalului.

Clasa E de la Mercedes-Benz va conduce catre covorul rosu cei mai de seama reprezentanti ai cinematografiei, aducand din nou in prim plan valorile comune care promoveaza cele doua branduri de succes. Fiind condusi spre succes de idei comune precum pasiune, excelenta, inovatiile constante, atentia la detalii si inspiratia, cei doi lideri parteneri in acest proiect au reusit, de-a lungul anilor sa construiasca o adevarata traditie, Mercedes-Benz devenind sinonim cu TIFF, cel mai spectaculos festival dedicat cinematografiei din Romania.

Chiar Tudor Giurgiu, Dicrectorul Festivalului TIFF a declarat ca: „ne bucuram ca am reusit sa construim un parteneriat de traditie care anul acesta implineste 10 ani”. In legatura cu masina care va fi prezenta la TIFF anul acesta, Philip Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars a declarat ca „la fel ca parteneriatul dintre Mercedes-Benz si TIFF, Clasa E a ajuns la cea de-a zecea generatie de limuzine din clasa business”.

Prin urmare, aceasta masina se pare ca a fost cea mai buna alegere pentru a conduce invitatii de marca inspre covorul rosu. Avand dimensiuni exterioare generoase, Clasa E este o masina care, cu siguranta, va atrage privirile tuturor, iar pentru ca ea va sta la dispozitia invitatilor pe toata perioada desfasurarii festivalului, acestia vor avea parte de un confort desavarsit si o experienta completa la bord.

Nu de alta, dar Mercedes-Benz Clasa E beneficiaza de o noua ganeratie de motoare precum si de cele mai noi sisteme de siguranta si infotainement. Pe langa Clasa E, cei de la Mercedes-Benz vor mai fi prezenti acolo si cu alte masini confortabile si elegante: Clasa S, Clasa C, Clasa V, care asigura organizatorii de sustinerea constanta.

In plus, Mercedes-Benz Sprinter, Citan si Vito vor oferi suport logistic pe toata perioada, fiind la dispozitia organizatorilor in permanenta. Si in 2016, Mercedes-Benz recunoaste si premiaza excelenta in cinematografia romaneasca si va oferi, ca in fiecare an, Premiul de Excelenta TIFF unei personalitati din lumea filmului romanesc.

De-a lungul colaborarii fructuoase Mercedes-Benz a premiat o serie de personalitati precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014) si Marin Moraru (2015)

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter