Lexus RC F, vedeta in Man in Black 4: International. Vezi trailerul!

Lexus RC F, vedeta in Man in Black 4: International

"Man in Black" se intoarce in cinematografe in vara anului viitor, cu al patrulea film al seriei, "International". Trailerul a fost lansat de curand, iar atentia ne-a fost atrasa de faptul ca Lexus RC F a fost masina aleasa de producatori pentru a-i reprezenta pe protectorii Pamantului.

Inca de la primul film Men in Black, masina a fost extrem de importanta pentru a le crea o anumita imagine personajelor principale. Mai intai a fost un Ford LTD Crown, apoi un Ford Taurus si un Ford Galaxie. Acum, Man in Black ajunge la nivel global, iar alegerea a fost una extrem de interesanta. Lexus RC F pare desprins din viitor, iar din unele imagini intelegem ca poate zbura.

Al patrulea film al seriei Man in Black aduce schimbari mari in ceea ce priveste distributia. S-a dorit o intinerire a echipei si nici Will Smith, nici Tommy Lee Jones nu mai fac parte din film. Locurile le-au fost luate de Chris Hemsworth si Liam Neeson, iar o aparitie extrem de importanta in film o va avea Tessa Thompson. Din vechea garda ramane doar Emma Thompson, cea care o interpreteaza pe Agent O, sefa serviciilui Men in Black.

Premiera noului film din seria Men in Black va avea loc pe 14 iunie 2019.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter