Noul film Justice League este plin de super masini de la Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Justice League

Asa cum se intampla de obicei in cazul unor pelicule noi Batman sau Star Wars, pe care multi dintre noi le asteptam cu nerabdare, acelasi lucru se intampla si cu noul Justice League, produs de Warner Brothers. Premiera va avea loc luna viitoare, producatorii promitand o multime de supereroi, multe scene de actiune si chiar... super masini.

Pentru iubitorii de automobile, atentia trebuie indreptata catre cel putin doua astfel de minuni tehnologice semnate Mercedes-Benz. Noi ne asteptam sa vedem in cinematografe, luna viitoare, vehicule din Clasa E, Clasa G, dar si pe foarte puternicul AMG Vision Gran Turismo.

Jens Thiemer, Vicepresedinte al Departamentului de Marketing Mercedes-Benz, a declarat ca filme ca Justice League sunt perfecte nu doar pentru o prezentare cat mai buna a masinilor marcii, dar si pentru a comunica altora fascinatia pentru acest brand german.

De exemplu, oficialii marcii sunt de parere ca personajul "Wonder Woman" este perfect la volanul unei masini decapotabile Mercedes Benz E-Class.

Asa cum mentionam mai sus, filmul va fi plin de supereroi si cativa dintre acestia vor putea fi vazuti la volanul anumitor vehicule Mercedes Benz. Iata cateva exemple: Diana Prince (Wonder Woman) conduce o decapotabila Clasa E, in timp ce Bruce Wayne (Batman) se va urca la volanul unui concept Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo.

Pe langa acestia doi, in film vor mai putea fi vazuti Victor Stone, in rolul Cyborg, dar si Barry Allen, care va juca rolul 'The Flash'.

Ne amimtim ca am vazut primul concept AMG Vision Gran Turismo in 2013, dupa care masina a aparut, asa cum a fost de altfel anuntat, in noul joc "Gran Turismo". Modelul a trecut, insa, pentru filmari, prin cateva modificari, in special la interior. De exemplu, scaunele (versiune de curse) au fost imbunatatite cu elemente iluminate, masina avand de acum si un bord virtual. Mai mult, conceptul a crescut in marime cu 10 procente, pentru a permite lui Bruce Wayne accesul mai facil.

Se pare ca AMG Vision Gran Turismo si decapotabila E-Class sunt cele mai importante doua modele pe care producatorul german vrea sa le prezinte in aceasta pelicula. In acealasi timp, insa, Mercedes-Benz lanseaza si alte reclame la modele diferite din gama marcii, toate cu oarecare legatura cu acest film.

De exemplu, una dintre ele, intitulata "Hard to Resist" ("Greu de rezistat"), deja lansata oficial, il are in prim plan pe Gal Gadot si masinile de care vorbeam putin mai devreme. O alta, denumita "Making Of", ne prezinta, in timp ce scoate in evidenta mai multe modele Mercedes-Benz, imagini si fotografii din timpul filmarilor.

Voi ce parere aveti? E in stare Mercedes-Benz sa ofere masinile potrivite unor astfel de personaje, sau exista alte modele, ale altor producatori, care s-ar potrivi mai bine? Daca fiecare supererou ar avea propria sa masina, ce modele s-a potrivi mai bine celor din "Justice League"?

Pana la un raspuns ferm pe aceasta tema, nu ezitati sa urmariti voi insiva masinile pe care Mercedes-Benz le-a implicat in filmari, pe 17 noiembrie, momentul lansarii oficiale a noii pelicule "Justice League".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter