Noul film cu James Bond va aduce pe marile ecrane modelele Aston Martin DB5, V8 si Valhalla

James Bond Aston Martin DB5, V8 si Valhalla

Agentul 007 se pregateste pentru un nou lungmetraj, rolul acestuia fiind jucat acum de actorul Daniel Craig. Asa cum probabil ca stiti deja in cazul in care va numarati si printre pasionatii de filme, noul film va fi lansat in luna aprilie a anului urmator.

Niciun film cu Agentul 007 nu ar fi la fel de spectaculos daca nu ar avea in prim plan si cativa bolizi de lux, gata sa impresioneze in orice clipa. Ei bine, Aston Martin a anuntat recent ca modelele DB5 si V8 vor fi prezente in viitorul film al seriei James Bond. De asemenea, se pare ca in film isi va face aparitia si noul hypercar Aston Martin Valhalla.

Informatiile de acum vin in contextul in care in ultima vreme, in presa internationala, au aparut mai multe zvonuri care nu s-au dovedit a fi chiar pe placul fanilor seriei James Bond. Mai exact, mai multe publicatii de specialitate au adus in discutie ca Aston Martin si James Bond ar urma sa inregistreze o premiera cu ocazia filmului ce se va lansa in primavara anului urmator.

Potrivit acelor zvonuri, Agentul 007 ar fi urmat sa conduca un prototip electric Aston Martin Rapide E in acest film. Asa cum era de asteptat, fanii Aston Martin si-ar fi dorit sa vada alte modele in celebrul film, drept pentru care si-au facut publica dorinta!

In cele din urma, se pare ca cei de la Aston Martin au luat act fata de dorinta exprimata de fanii celebrului film si au anuntat in cele din urma care vor fi modelele care vor putea fi vazute in film. Asa cum am spus si in randurile anterioare, in pelicula care va fi lansata in luna aprilie a anului urmator vor aparea pe marile ecrane modelele Aston Martin DB5, respectiv Aston Martin V8.

De asemenea, si noul hypercar Aston Martin Valhalla isi va face aparitia in acest film atat de asteptat de fanii seriei James Bond. Anuntul a fost facut de cei de la Aston Martin cu ocazia unei vizite efectuate de Printul Charles la studiourile unde au loc filmarile!

Daca despre Valhalla stim cu totii ca este o premiera pentru seria filmelor cu James Bond, despre DB5 putem spune ca revine dupa o prezenta anterioara in filmul Skyfall din 2012. De asemenea, clasicul Aston Martin V8 revine dupa o lunga absenta, aparitia acestuia in The Livind Daylights datand inca din 1987.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Aston Martin

Newsletter