Ford versus Ferrari: filmul anului 2019 cu Matt Damon si Christian Bale! Iata despre ce este vorba!

Ford versus Ferrari film 2019

Filmele cu masini si despre masini au impresionat intotdeauna. Nu trebuie sa fii neaparat pasionat de atomobile sau de viteza ca sa-ti cumperi un bilet la cinema atunci cand apare un film cu automobile. Tuningul, adrenalina, povestea… aceste detalii te imping sa mergi sa vezi filmul. Si poate iti trezesc si pasiunea, cine stie.

Insa filmele care vorbesc despre istoria unui automobil, a unei marci consacrate sau a constructorilor… ei bine, acestea sunt pentru adevaratii pasionati de automobile care nu se duc acolo doar pentru caii putere ai masinilor sau pentru tuning, ci pentru ca sunt curiosi sa vada pe ecrane istoriile pe care cu siguranta le-au devorat deja din carti sau din mediul online.

Iata ca de data aceasta vorbim despre un film cu adevarat impresionant in care Matt Damon si Christian Bale vor fi protagonistii. Doamnelor, daca pana acum nu va interesau filmele despre masini, mergeti acum macar de dragul jumatatii voastre (va dau un pont: baietii acestia chiar arata bine, asa ca motivul pentru mersul la cinema trebuie sa ramana secretul nostru).

Dar dincolo de chipesii actori, filmul expune victoria obtinuta de Ford in cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966. Premiera in cinematografele americane va fi pe data de 28 iunie 2019. Asa ca peste un an vom vedea probabil cel mai incantator film care proiecteaza o poveste a lumii automobilistice asa cum nu am mai vazut-o.

Numele filmului, provizoriu, este Ford vs. Ferrari. Dar pana anul viitor, numele se va schimba cu siguranta. Matt Damon va fi Caroll Shelby (inginerul angajat de compania Ford pentru proiectarea modelului Ford GT), in timp ce Christian Bale va fi Ken Miles (inginerul si pilotul de curse).

Sursele spun ca sufletul filmului va fi proiectarea propriu-zisa a automobilului, deci mai putin prim-plan pe cursa in sine. Iata inca un motiv sa mergeti la cinema, chiar daca nu sunteti pasionat de viteza: istoria si povestea din spatele prototipului sigur va da de gandit.

Aveti un an la dispozitie sa va pregatiti cu cateva informatii daca nu stiti nimic despre acest subiect, iar cei care cunosc istorioarele si povestile… pregatiti-va pentru un film care se presupune a fi destul de emotionant. Tot ce ati citit pana acum va fi proiectat pe un ecran de cinema. Surpriza va fi mare, trairea pe masura, iar informatiile cu care va intoarceti acasa sunt ceva mai vii si mai aproape de mintea voastra.

Nu lasati filmul acesta sa va scape!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DEFECTIUNI ASCUNSE ALE UNEI MASINI SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter