Cand apare documentarul despre viata lui Paul Walker?

Paul Walker

Seria de filme Fast and Furious a fost urmarita de toti fanii masinilor frumoase. Nu cred ca mai exista niciun pasionat de automobile care nu a vazut aceste minunate pelicule care te tin cu sufletul la gura.

Si niciunul dintre noi nu este strain de tragedia familiei Walker. Paul Walker interpreta cunoscutul politist care se inserase in aceasta banda a “traficantilor” auto pentru a obtine informatii despre ei, insa filmul l-a purtat pe asemenea carari caci in final sfarseste a le vedea partile bune si a-i considera o familie, facand un copil cu sora lui Dominic - temutul sofer si pasionat de automobile puternice care ajunge sa fie cautat in toata lumea.

Paul Walker a murit intr-un accident auto… ironic sau nu, cunoscutul actor a murit intr-un Porsche Carrera GT. Rezultatele au spus ca Paul Walker era pasager in acel moment si nicidecum sofer, insa fiica sa a dat in judecata compania Porsche cu acuzatia ca marca germana a construit si a scos spre vanzare o masina nesigura.

Procesul inca se continua, insa lumea cinematografiei nu sta pe loc si au decis cu multa vreme in urma sa faca un documentar care sa aiba in prim plan viata actorului Paul Walker. Filmul va avea premiera pe data de 9 august 2018, in Statele Unite ale Americii.

Imediat ce filmul va fi lansat in SUA, acesta va ajunge pe ecranele din toata lumea. Eu abia astept sa vad documentarul si cu siguranta sunt multi printre voi care doriti sa vedeti ce a fost in spatele actorului si indragitului sofer din Fast and Furious. Filmul poarta numele “I am Paul Walker”, in traducere “Eu sunt Paul Walker”. Adrian Buitenhuisi este regizorul documentarului si are in palmares si filme despre nume ca Heath Ledger, Muhammad Ali si Chris Farley.

Pana la varsta de 40 de ani, Paul Walker a jucat in 42 de filme, asa ca viata actoriceasca a fost tumultoasa si plina de aventura. Cel mai cunoscut film pentru paisonatii de automobile este celebra serie Fast and Furious care parca nu mai are acelasi farmec ca inainte avand in vedere ca personajul lui Paul Walker lipseste din peilcula.

Cu toate astea, ideea unui documentar despre celebrul actor nu este deloc rea. Sper ca toata lumea sa savureze documentarul si sa-l vada pe Paul Walker asa cum era, in spatele camerelor de filmat.

Nu uitati: lansarea in SUA se va face pe data de 9 august 2018, apoi il asteptam si noi in Romania.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter