Primul documentar despre legendara echipa de Formula 1 - The Williams

Williams Movie Poster

S-au facut de-a lungul timpului o multime de filme care au avut in prim plan masinile sau lumea auto. De la “Fast and Furious”, animatia “Cars” - care nu este despre noi, chiar daca ne-ar placea - la vestita broscuta “Herbie. Sunt o multime de subiecte de exploatat daca vorbim despre masini si sunt o multime de personalitati de adus in discutie daca vorbim despre Formula 1, dar iata ca urmeaza sa vedem cea mai interesanta productie de film: un documentar despre legendara echipa de Formula 1 - Echipa Williams.

Filmul are la baza cartea din 1991, carte scrisa chiar de Lady Virginia Williams, jumatatea echipei Williams, pilotul de formula 1 fiind chiar sotul sau, Frank Williams. Filmul vorbeste atat despre ascensiunea pilotului, despre munca depusa pentru a ajunge un star, dar si despre povestea de dragoste dintre acesta si sotia sa, care pe parcursul vietii i-a fost atat parte din echipa la Formula 1, cat si cel mai bun prieten si cea mai iubita sotie.

Filmul vorbeste despre cele doua mari iubiri ale vietii lui Frank Williams: Formula 1 - masinile - si sotia sa. Mai ales ca sotia sa a fost un partener foarte important in aceasta afacere, avand in vedere ca ea trebuia sa se ocupe in permanenta de imaginea echipei, de resurse, trebuia sa fie prezenta la fiecare cursa si sa il ghideze din casti pe sotul sau, dar trebuia sa se ocupe in aceeasi masura si de copii si de ceea ce se intampla acasa.

Frank Williams afirma despre film ca isi doreste foarte mult ca cei ce-l vizioneaza sa se bucure de el si sa-l traiasca la fel de intens pe cat a trait si a indragit el sporturile cu motor.

Filmul transmite un mesaj destul de puternic pentru zilele anului 2017 in care multi se pare ca au capitulat: gaseste ceea ce te face fericit si urmeaza-ti pasiunea pana la capat. Munceste pentru ea si nu-ti vei da seama cand ai ajuns in varful piramidei. In film nu apar doar sotii Williams, ci vom vedea destul de multe filmari de la competitiile de Formula 1, vom vedea interviuri cu Sir Patrick Head, Sir Jackie Stewart, Nigel Mansel si Nelson Piquet.

Premiera filmului va avea loc chiar maine, 11 iulie. Aceasta va fi sustinuta de Martini, Martini Racing si Minnow Films. Povestea sotilor Williams este ceva ce nu se gaseste in 2017, iar daca se gaseste este foarte rar.

Poate ca filmul ne va ajuta sa intelegem ca dragostea si pasiunile se mentin cu determinare si vointa, dar cel mai important este ca ne arata ca pasiunile ne fac sufletul fericit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter