Dacia primeste un rol important in Taxi 5! Cat de incantati ar trebui sa fim?

Dacia Logan MCV Taxi 5 Film

Despre filmul Taxi 5 am vorbit aici, la inceputul lunii februarie, atunci cand producatorii ne-au dezvaluit primele noutati. Va spuneam atunci ca noua serie ne pregateste o multime de momente pline de adrenalina si multa actiune.

Filmul Taxi 5 va ajunge in cinematografe in luna aprilie, iar noi, cei care iubim masinile, il asteptam cu interes. Da, pentru ca fimul va aduce in fata cateva exemplare spectaculoase. Multi jurnalisti din presa de specialitate spun despre Taxi ca este replica francezilor la celebrul film Fast And Furious, asa ca suntem convinsi ca si partea a cincea va fi apreciata de cinefili.

Si daca nu sunteti familiari cu seria Taxi, trebuie sa aflati ca primul film a fost lansat in anul 1998, inainte de primul Fast And Furious. Primele trei parti au devenit rapid indragite de impatimitii de masini datorita masinilor spectaculoase, dar mai ales prin aparitia unui Peugeot 406 modificat. Aceasta masina nu era una obisnuita pentru ca era capabila sa se transforme in functie de dorintele soferului, prin adaugarea de anvelope de curse, splitere si spoilere si chiar a unei aripi care ii permitea sa zboare.

Masina a fost inlocuita ulterior cu un exemplar mai modern Peugeot 407, in filmul Taxi 4, aceasta masina introcandu-se, conform celor aflate deja, si in Taxi 5. La sfarsitul acestei saptamani au mai aparut in presa de peste hotare cateva informatii noi despre ce ne pregatesc francezii. Actiunea se desfasoara in jurul unui ofiter de politie care este desemnat sa prinda in grup de talhari italieni care conduc niste puternice exemplare Ferrari si Lamborghini.

Daca urmarim cu atentie trailerul, vom descoperi cu totii cateva scene amuzante, si cateva urmariri de-a dreptul spectaculoase. Informatia cea mai interesanta, pe care am aflat-o atunci cand am dat play filmarii, este aceea ca in Taxi 5 isi va face aparitia si o masina produsa la noi in tara.

Noul trailer, lansat acum de producatori, arata ca Dacia va fi prezenta pe marile ecrane intr-un rol amuzant, am putea spune. Masina, o Dacia Logan, apartine politiei, este inscriptionata cu emblemele politiei franceze si este folosita in cateva scene de urmariri, se pare.

Din pacate trebuie sa va spunem, daca nu ati urmarit trailerul, ca masina nu va avea un sfarsit prea fericit. Da, pentru ca Dacia folosita de politistii francezi va ajunge in apa. Ea va face un salt spectaculos in apa si va fi, cel mai probabil, distrusa in aceasta secventa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter