Fata rea a Hollywood-ului, Charlize Theron se alatura echipei Fast and Furious 8

Charlize Theron

De ceva vreme au existat o gramada de speculatii privind seria Fast and Furious. Producatorii se pare ca i-au dat tarcoale lui Charlize Theron pentru un rol important in Fast and Furious 8, iar astazi iata ca zvonul a devenit oficial: Theron a semnat cu Fast 8 pentru ceea ce se anunta a fi un rol „ticalos”.

Am aflat recent, din presa internationala ca filmul planifica o explozie masiva in Islanda si ca toti actorii se pot indrepta, mai apoi spre Cuba, dar astea sunt iarasi doar speculatii. Certitudinea a aparut acum, pe contul de Twitter al productiei, unde a fost declarata oficial cooptarea in echipa a fetei dure de la Hollywood - Charlize Theron.

Din moment ce Theron va fi personajul negativ din film, se pare ca producatorii deschid o noua poarta si pentru Jason Statham (alias Deckard Shaw), el primind rolul pozitiv, probabil. Sau poate ca Theron il va scoate din inchisoarea aceea ridicola din subteran in care este.

Oricare ar fi varianta, nu conteaza, de fapt. Suntem convinsi ca filmul va fi la fel de spectaculos ca pana acum! Conform Veriety.com, ideea de a distribui o frumusete sud-africana a aparut devreme. Ea, se pare ca a fost abordata in timp ce scenariul nu era gata inca, dar decizia ei a fost sa astepte pana cand proiectul final a fost gata.

Surse din cadrul Universal Studio spun ca lui Charlize Theron i-a fost oarecum frica sa accepte rolul inainte de a vedea scenariul complet si pus la punct in cele mai mici detalii. Iar acum, dupa studierea intregului script, se simte in elementul ei. Nu de alta, dar ea nu e straina de roluri de „bad girl” , doar stim cu totii ca in 2004 a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in filmul „Monster”.

Theron a jucat, de asemenea, si in filme de actiune, furandu-i lui Tom Hardy gloria in „Mad Max:Fury Road”. Ea este, cu siguranta, mai mult decat o femeie frumoasa, si speram ca Vin Diesel si regizorul F.Gary Gray sa o lase sa dea unele lovituri in Fast and Furious 8. Poate ca va lupta cu Michelle Rodriguez sau, poate…..mai exista si alte femei in echipaj pe care ar putea sa le bata?

Asadar Charlize Theron se va alatura, cu succes lui Vin Diesel, Dwayne „The Rock” Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez si Tyrese Gibson intr-un film, care, spun zvonurile, va urma evenimentelor petrecute in ce-a de-a sapte serie. Noi asteptam cu interes filmul, care va aparea in 2017 pe ecrane.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter