Cand apare, de fapt, Fast & Furious 9 dupa ce in prima faza a fost amanat

Cand apare, de fapt, Fast & Furious 9 dupa ce in prima faza a fost amanat

Pandemia de coronavirus a mai facut o victima la Hollywood, vorbim de aceasta data de Fast & Furious 9 (F9). Premiera filmului a fost amanata din cauza Covid-19. Cand apare filmul?

Pentru ca lumea sta in case, productiile de la Hollywood au un viitor incert, cel putin in aceasta perioada grea. Pandemia de coronavirus (Covid-19) a mai facut o victima, Fast & Furious 9 (F9).

Ultimul film din seria Fast & Furious a fost amanat dupa ce era programat sa apara in cinematografe anul acesta.

Cand a aparut primul film din seria Fast and Furios?

Pentru cei ce nu stiu, Paul Walker si-a facut debutul ca Brian O’Conner in anul 2001. Atunci a fost lansat primul film din seria Fast and Furious. A urmat un al doilea film in anul 2003.

Citeste si: Cate masini au fost distruse in total in seria Fast and Furious? Cifra este impresionanta!

Anul 2006 a adus productia Tokyo Drift, unde Sean Boswell (Lucas Black) in inlocuia pe Paul Walker ca liceanul trimis la tatal sau in Japonia.

In anul 2009, Walker se intorcea in seria Fast & Furious ca agentul FBI care era fortat sa lucreze cu Dominic Toretto (Vin Diesel).

Anul 2011 l-a adus in seria Fast and Furious si pe agentul Luke Hobbs, rol jucat de Dwayne Johnson. Filmul continua intamplarile si a marcat reintoarcearea lui Gibson si Bridges ca Roman Pearce si Tej Parker din 2 Fast 2 Furious.

Tot acest film a marcat si o alta premiera: seria Fast & Furious evolua de la un film cu curse de masini ilegale de strada intr-un film ce includea jafuri care erau facute cu ajutorul masinilor.

Anul 2013, i-a apropiat pe Dominic Toretto, Brian O’Conner si Luke Hobbs, care le oferea libertatea daca il ajutau sa opreasca organizatia condusa de Owen Shaw, al carei membru era si fosta iubita a lui Toretto, Letty Ortiz.

In anul 2015, a debutat filmul Furious 7, unde Deckard Shaw (rol interpretat de Jason Statham) venea sa razbune fratele mai mic, Owen.

In anul 2017, Charlize Theron si-a facut debutul in aceasta serie jucand rolul hacker-ului Cipher. Este primul film in care nu apare personajul Jordana Brewster ca Mia Toretto.

Cand apare Fast & Furious 9 (F9) in cinematografe?

Revenind la ultimul film, Fast & Furious 9 sau F9, premiera acestuia a fost amanata din nou datorita pandemiei de coronavirus, care a cuprins intreaga lume.

In aceasta productie il vom vedea si pe John Cena, dar si pe luptatorul MMA Francis Ngannou. Mai mult, Cardi B isi va face si ea aparitia.

Cu toate ca premiera acestui film era programata pentru 22 mai, Universal Pictures a decis ca fanii acestei serii vor mai trebui sa astepte inca un an, deoarece vom putea vedea Fast & Furious 9 abia pe 2 aprilie, 2021.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI