Audi straluceste pe ecrane in noul sau rol din filmul Captain America: Civil War

Audi SQ7

Captain America este unul dintre cele mai faimoase personaje din filmele cu eroi scoase pe piata de Marvel. Marvel Entertainment a realizat multe filme de succes si a creat, pe langa Captain America, o serie de super eroi legendari cum ar fi Iron Man, Thor, Hulk, Black Panther si altii.

Studioul de productie american va lansa in curand noul film Captain America: Civil War, un film interesant, spun criticii de peste ocean, care este realizat asa cum ne-a obisnuit si pana acum, in conexiune cu supercaruri ale concernului german Audi.

Atunci cand vom urmari filmul, care va avea premiera in Romania pe data de 6 mai, vom descoperi cu totii ca masinile germanilor de la Audi sunt peste tot. Si cand spunem asta ne bazam pe faptul ca toti super-eroii din Captain America: Civil War conduc cate un exemplar superb Audi.

Pentru prima data Audi Prologue isi va face debutul hollywoodian in franciza Captain America, si va fi condusa de personajul Black Panther/ T’Challa interpretat de catre Chadwick Boseman. Tony Stak, alias Iron Man, intepretat de Robert Downey Jr va fi si el la volanul noului Audi R8 V10 Plus Coupe.

In film isi vor face simtita prezenta si ultimele versiuni ale Audi A4 Sedan si Audi A7 Sportback, fiind, de data asta distribuite in rol secundar. Cel mai important rol este, insa, cel jucat de Capitain America, bineinteles, interpretat de Chris Evans care conduce puternicul nou Audi SQ7. Regizorul filmului, Anthony Russo a declarat, in comunicatul de presa lansat zilele acestea ca „Captain America are puteri supranaturale, marca sa fiind indestructibilul scut Vibranium, iar Audi SQ7 adauga o noua super-putere arsenalului sau, el potrivindu-se perfect cu personajul.”

Pe de cealalta parte, Seful Departamentului de Comunicare in Marketing al Audi, a declarat ca aceasta este o buna strategie pentru brandul Audi, avand in vedere ca „filmul infatiseaza tehnologii futuriste si resurse puternice, inclusiv vehicule Audi precum noul SUV extrem de performant Audi SQ7“.

Tot el a mai spus ca „acesti eroi legendari demonstreaza, asemenea modelelor Audi, autoritate, performante inalte si distractie pura fanilor si cinefililor din intreaga lume”. Pentru a promova filmul, cei de la Audi au dat publicitatii un videoclip pe care l-au intitulat „The Chase” si infatiseaza cursa pe care o face Black Panther in urmarirea lui Captain America si in care este implicat acest bolid SQ7 despre care am vorbit mai sus. Daca Audi va primi sau nu un eventual Oscar al masinilor, nu stim inca, cert este ca filmul se anunta a fi unul spectaculos. Ramane sa vedem!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter