A platit o avere pentru legendara masina a lui James Bond. Suma e exorbitanta

Un milionar american a cumparat un Aston Martin din 1965, folosit pentru filmele din seria "James Bond", cu 6,5 milioane de dolari

masina james bond

Autoturismul, in valoare de 6,5 milioane de dolari care a fost condus de actorul scoţian Sean Connery (acum in varsta de 88 de ani) in doua dintre filmele din seria „James Bond“, un Aston Martin DB5, informeaza The Guardian. 

Autoturisumul a fost achizitionat impreuna cu cele 13 gadgeturi speciale cu care era dotata masina care a aparut in pelicule. Vehiculul are in doatare, printre altele, miltraliere Browning, de calibrul 30, ascunse in spatele semnalizatoarelor, un scut antiglont, care poate fi ridicat si coborat, pulverizatoare de fum, placute rotative si scaune ejectabile. 

Masina mai este dotata cu un telefon montat in usa suferului si un compartiment ascuns sub scaunul soferului unde pot fi depozitate mai multe arme. Masina a fost achizitionata in urma unei liciitatii din Monterrey, California. In peliculele "James Bond" autotursmul Aston Martin DB5 a fost folist de sase ori si a fost condus de trei dintre cei sapte actori care l-au jucat pe James Bond. Automobilul a fost fabricat in 1965, dar in urma cu cativa ani a fost restaurata in intregime de o compania elvetiana. Restaurarea a durat 4 ani, timp in care au fost reparate si accesoriile inteligente de la bord. 

Vorbim despre celebrul Aston Martin DB5, care va fi construit in doar 25 de exemplare. Englezii le spun ”Continuation Series” si vor fi construite in aceeasi uzina care a facut masinile originale. Pentru aceasta serie limitata, Aston Martin a continuat cu EON Productions, compania care s-a ocupat de productia peliculelor James Bond.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter