A fost lansat al 27-lea sezon Top Gear. Cine sunt noii prezentatori!

Cel de-al 27-a sezon al emisiunii „Top Gear” a debutat duminica  la BBC, avandu-i gazde pe Chris Harris, Paddy McGuinness si Freddie Flintoff, anunta news.ro.

Noii recruti pentru emisiune sunt comediantul Paddy McGuinness si fostul jucator de cricket Andrew Flintoff, care i-au inlocuit pe actorul Matt LeBlanc, care a renuntat la show dupa patru sezoane, si pe jurnalistul specializat in automobilism Rory Reid. In primul episod din sezonul cu numarul 27, cei trei prezentatori au calatorit in Etiopia, unde au testat masini.

„Este destul de construit aici. In sfarsit, dupa ani de agitatie, acest nou lineup pare in regula”, a scris The Guardian.

Emisiunea este urmarita, la nivel global, de aproximativ 350 de milioane de oameni, dupa cum a estimat BBC si genereaza milioane de lire sterline din vanzarea de produse promotionale.

De la plecarea trio-ului Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, care a realizat 22 de sezoane, BBC a incercat mai multe variante, iar Chris Harris si Matt LeBlanc au petrecut cel mai mult timp in emisiune din 2015. Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May realizeaza in prezent „The Grand Tour”, pentru Amazon, dar au si proiecte individuale.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter