Primul Cadillac electric va fi un SUV: au aparut primele imagini oficiale

Cadillac Electric SUV

Americanii de la Cadillac au publicat la inceputul acestei saptamani primele imagini cu un concept care ne infatiseaza primul model electric din portofoliul producatorului de peste Ocean. Din pacate, pana la acest moment, nu avem acces la prea multe informatii cu privire la acest model electric care ar urma sa fie lansat in urmatorii ani.

Conform detaliilor pe care le stim pana acum, acest model ar urma sa isi faca debutul pe piata pana cel mai tarziu in anul 2021. Mai mult ca sigur, in urmatoarea perioada de timp vom putea afla mai multe informatii si detalii legate de acesta. Pana atunci insa, haideti sa analizam aceste prime imagini care ne-au fost oferite si sa vedem ce putem observa!

Pana sa facem asta insa, este interesant sa vedem care este contextul in care cei de la Cadillac au decis sa lanseze un asemenea model. Asa cum stim cu totii, Cadillac reprezinta la ora actuala un brand cunoscut in intreaga lume.

Totusi, prezenta lui pietele internationale nu este una chiar foarte mare. Acum, se pare ca americanii care sunt la conducerea brandului Cadillac vor sa il readuca in atentia tuturor pasionatilor auto din intreaga lume. Mai exact, Cadillac va trece printr-o rebranduire totala in urmatoarea perioada. Primul pas in acest sens il reprezinta chiar acest prim model electric care ar urma sa intre in portofoliul producatorului american si care ar urma sa fie disponibil pe toate pietele internationale importante.

Constructorul american a decis la inceputul acestui an sa publice doua fotografii cu conceptul care anunta primul model electric din istoria Cadillac. Asa cum puteti observa si voi, vorbim despre un model de tip SUV. Nici nu trebuie sa ne miram in aceasta privinta, segmentul SUV-urilor bucurandu-se in continuare de o popularitate ridicata pe piata auto. Asa ca este si normal ca cei de la Cadillac s-au gandit ca acest prim model electric din gama sa fie chiar un model SUV.

Asa cum va spuneam si in randurile anterioare, prea multe informatii despre acest viitor model nu avem pana la acest moment. Insa, stim deja ca viitorul SUV electric va fi dezvoltat avand la baza noua platforma GM. De asemenea, acesta ar urma sa fie lansat pana cel tarziu in 2021. Bineinteles, pana atunci vom afla mai mult ca sigur mai multe informatii despre acesta! Pana atunci insa, nu ne ramane decat sa asteptam celelalte modele pe care urmeaza sa le lanseze cei de la Cadillac!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter