Infiniti QX a esuat la Salonul Auto de la Detroit! Masina nu a pornit in momentul lansarii

Infiniti QX Concept

Infiniti a prezentat modelul QX Inspiration la Salonul Auto de la Detroit 2019 si a prezentat cateva imagini oficiale publicului. Japonezii se pregateau sa lanseze crossover-ul electric, insa au avut parte de o surpriza de proporii in momentul in care inginerii au constat ca nu poti sa porneasca autovehiculul aflat in culise.

Asiaticii pregateau o prezentare asupra viziunii Infiniti asupra unui viitor electric, dar in cele din urma a fost totul amanat din cauza problemelor aparute. Pe durata evenimentului de presa de la Detroit Auto Show al celor de la Nissan, vehiculul electric QX Inspiration trebuia sa ajunga pe scena, insa directorul executive, Karim Habib, s-a vazut in fata unei situatii penibile si a continuat prezentarea in fata unei scene goale.

Karim Habib a trecut repede peste momentul dificil si dupa ce a facut introducerea masinii a anuntat ca masina este acolo, dar nu se poate vedea. Oficialul a anuntat ca este foarte mandru de masina, chiar daca nu a pornit si este o manifestare a ambitiei electrice.

Noul Infiniti QX Inspiration a fost prezentat in aceasta saptamana la Detroit si face parte dintr-un plan complex al celor de la Infiniti de a lansa o serie de modele electrice de performanta cu o autonomie ridicata care sa ofere incredere tuturor celor care isi doresc un autovehicul electric.

Infiniti are planuri mari in viitor in ceea ce priveste masinil electrice si spera ca pana in 2025 vanzarile sa depaseasca 50% din totalul autovehiculelor vandute.

Videoclipul zilei
ROTIREA ANVELOPELOR - CAND SI CUM SE FACE?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter