Salonul Auto de la Detroit se va desfasura in alta perioada a anului din 2020! Iata cand!

Salon Auto Detroit

North American International Auto Show (NAIAS) a avut parte de un an 2018 excelent, avand in vedere faptul ca a prezentat 69 de masini in premiera, iar 5.078 de jurnalisti acreditati au avut sansa sa "acopere" lansarile importante. In plus, in comparatie cu anul anterior, a crescut putin si numarul de vizitatori, ajungand, la final, la peste 800.000 de oameni.

Organizatorii evenimentului, Detroit Auto Dealers Association, sunt hotarati, insa, sa creeze o intalnire auto si mai interesanta, nu doar pentru vizitatori ci si pentru producatori.

De aceea, din 2020, NAIAS se muta dintr-un ianuarie rece intr-un mai cald iunie, mai exact in saptamana care incepe cu ziua de 8 iunie.

Mutarea este una cel putin interesanta, daca ne gandim ca, in felul asta, intalnirea auto de la Detroit nu se va mai suprapune cu CES, eveniment in cadrul caruia se pune din ce in ce mai mult accentul pe tehnologii care au legatura cu industria auto.

Pe de alta parte, aceasta modificare se va face simtita, pentru organizatori, la capitolul costuri si timp. Chiar daca nu vor fi nevoiti sa plateasca suplimentar pentru perioada sarbatorilor de iarna, reducerile ajungand pana la 30-40 de procente, din pacate, timpul pentru pregatiri nu mai este de opt saptamani ci de trei.

In plus, organizatorii NAIAS sunt extrem de constienti de faptul ca producatorii auto au inceput sa se distanteze de evenimentele auto traditionale si sa-si pregateasca propriile evenimente, motiv pentru care s-au gandit la o reconfigurare a salonului auto in sine.

Daca vreti sa aflati mai multe, veti gasi imagini si chiar un videoclip cu schimbarile pregatite pe site-ul oficial al organizatorului.

In primul rand, mutarea Salonului Auto de la Detroit in iunie vine cu posibilitatea multor activitati in aer liber, care inseamna si debutul dinamic al unor modele noi, un pic asemanator celor de la Goodwood Festival of Speed. Nu vor lipsi, bineinteles, intrecerile off-road, cele cu modele automatizate si autonome, dar si testele la volan in diverse vehicule.

Toate aceste activitati se vor desfasura langa celebrul Cobo Center, dar organizatorii vor pregati si alte spatii in Detroit si locatii importante pentru industria auto.

Pana atunci, editia din 2019 va avea loc tot in luna ianuarie, dar vor lipsi nume importante din industrie, printre care Mercedes-Benz, BMW sau Audi. Pe de alta parte, insa, Hyundai a anuntat planuri "interesante" pentru acest eveniment.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter