BMW X7 iPerformance lovit inainte de prezentarea oficiala din Detroit! Ce s-a intamplat cu conceptul bavarez?

BMW X7 iPerformance

Salonul Auto de la Detroit a debutat in anul 2018 cu numeroase brand-uri de top, printre care si BMW. Noul X7 iPerformance, conceptul ce ocupa prima pozitie in gama SUV-urilor bavareze, a fost expus pentru prima data pe continentul nord-american la evenimentul LA Auto Show, organizat in perioada 1-10 decembrie 2017.

Daca ati fost atenti, am mentionat termenul “ocupa”, la trecut, intrucat mai nou, inlocuitorul lui X7, proaspat trosnit, a fost un simplu exemplar al modelului Seria 7, unitate ce a ajuns la Detroit.

Din nefericire (pentru BMW), controversatul SUV cu design futurist ce avea sa se scalde intr-o baie de multime si in cadrul NAIAS 2018, desfasurat la Detroit, a cedat psihic si s-a accidentat. Cine spune ca necuvantatoarele cu 4 roti n-au suflet?

Citeste si: Modelele de serie ale conceptului BMW iNext vor avea o autonomie de 700 de kilometri

Este de mentionat ca in locul noului BMW X7 oficialii companiei au plasat un Seria 7.

Totusi, in urma accidentului au ramas doua variante: ori au considerat ca americanii nu fac distinctie intre cele doua modele, ori au vrut sa le testeze vigilenta prin plasarea altui model in locul SUV-ului.

Asadar, printre vizitatorii Salonului Auto International Nord-American au fost identificati si potentiali clienti ai acestui ravnit model, dar nu prea au mai avut ce sa vada, cu exceptia unui cearceaf inscriptionat cu X7, a unui loc destinat special pentru acesta si desigur, un alt model expus.

Cam asa fac cei mai muncitori cetateni romani de etnie neprecizata. Iti prezinta un lucru bun si in final pleci cu altul prost si pe bani mai multi.

Imbucurator este ca unitatea sifonata are si un proiect, altfel bavarezii ar fi trebuit s-o ia de la capat. In ciuda neprezentarii modelului, inginerii nu pierd deloc vremea si pregatesc sau mai bine zis, re-pregatesc versiunea conceptului X7 iPerformance. Potrivit oficialilor, acesta va ajunge la vanzare in decursul anului 2018 in trei versiuni: lovit, sifonat si trosnit.

Glumesc, dar sper sa fie lansat intreg, nu pe bucati!

Daca reuseste lansarea fara accident, automobilul bavarez va avea ca principal rival modelul GLS de la Mercedes-Benz si primul SUV britanic de la Bentley, asta in cazul in care cel din urma va fi comercializat intr-o versiune cu patru locuri.

Pana in prezent, reprezentantii BMW nu au facut precizari referitoare la pachetele tehnice oferite de viitorul X7, neoficial aparand informatii ca acesta va prelua atat platforma, cat si motorizarile modelului Seria 7, inclusiv unitatea V12 TwinTurbo.

De aici intelegem ca prezentarea modelului Seria 7 in locul X7 a fost practic aceeasi masina cu aceeasi platforma si acelasi motor, dar cu o carcasa diferita. Felicitari BMW, in ritmul asta avem sanse reale sa depasim X7 cu noul Duster. Nu este el mai bun, dar e serios si ajunge la prezentari.

Videoclipul zilei
ROTIREA ANVELOPELOR - CAND SI CUM SE FACE?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Video: BMW

Newsletter