2017 Detroit Auto Show: Audi lanseaza Q8 Concept

Salonul Auto Nord American desfasurat in aceste zile in Detroit a inceput in forta pentru cei de la Audi, care si-au prezentat noile modele A5, respectiv Q5. Astazi a venit randul lui Audi Q8 Concept, viitorul SUV care va constitui varful de gama al producatorului. Din cate se stie pana la acest moment, modelul va fi disponibil pe piata in maxim doi ani.

Audi Q8 Concept ne-a fost prezentat inca de la bun inceput drept un SUV de mari dimensiuni, cu o infatisare agresiva si care impune respect.

Vorbim despre un SUV full-size cu un ampatament generos de 3.000 mm si cu o lungime de 5.020 mm, in timp ce latimea lui ajunge la 2.040 mm. Fiind vorba despre un model care va reprezenta varful de gama al constructorului, Q8 va rivaliza in mod direct cu modele precum Range Rover sau Mercedes-Benz GLS.

Design Exterior

La nivel de infatisare, viitorul Q8 impune forta din orice unghi l-ai privi, la acest apect contribuind din plin si liniile ascutite de aluminiu cu care este conturat.

Grila frontala octogonala sau blocurile optice dotate cu tehnologie de iluminare Matrix intregesc si ele acest aspect agresiv al modelului. Totodata, SUV-ul este echipat si cu niste jante de 23 de inci, completate de frane din carbon ceramic.

Design Interior

Habitaclul interior nu se lasa nici el mai prejos, fiind realizat din materiale de calitate superioara care promit o experienta cat mai placuta celor care isi vor indrepta atentia catre acest model.

Pielea de cea mai inalta calitate Nappa si Alcantara sunt la ele acasa in interiorul viitorului Audi Q8, instrumentarul de bord fiind dotat cu tehnologia Audi Virtual Cockpit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter