Salonul Auto de la Detroit 2019: Lexus LC Convertible Concept

2019 Lexus LC Convertible Concept

Salonul Auto de la Detroit 2019 din acest ne aduce in prim plan un concept important din partea celor de la Lexus, si anume LC Convertible. Prototipul va putea fi vazut pe parcursul acestei saptamani in cadrul standului Lexus de la Detroit, insa iata ca acum avem si primele fotografii pe marginea carora putem discuta.

Conceptul vine dupa ce, in urma cu un an, pe piata auto au aparut mai multe informatii cum ca cei de la Lexus ar analiza posibilitatea de a lansa niste versiuni noi care sa aiba la baza modelul LC. In cele din urma, zvonurile par a se fi adeverit, producatorul nipon lucrand in aceasta directie in ultima perioada.

Tadao Mori, seful de design din cadrul echipei care a lucrat la acest proiect, a oferit deja si primele declaratii oficiale cu privire la acest concept pe care il putem vedea in aceasta saptamana la Detroit. Conform declaratiilor date de acesta, aflam ca nu este exclus ca prototipul sa primeasca si o versiune de serie in perioada urmatoare. Din pacate, informatii mai concrete in acest sens nu au fost oferite pana la acest moment, insa poate oficialii producatorului nipon vor strecura niste indicii in acest sens pe perioada Salonului Auto de la Detroit.

Acelasi Tadao Mori mai spune in cadrul acestor declaratii ca “o versiune de productie ar oferi fara doar si poate experiente incantatoare in mai multe moduri”. Mai exact, seful de design ne explica ca o versiune de serie ne va face ca observam linii dinamice la exterior, ne va lasa sa ascultam sunetul motorului si ne va permite sa simtim lumea din jurul nostru atunci cand conducem. In incheieri, Tadao Mori a concluzionat foarte entuziasmant: “O versiune de serie va reusi sa trezeasca simturile intr-un mod unic, de fiecare data cand stam in spatele volanului”.

Citind toate aceste declaratii pe care ni le-a oferit Tadao Mori, nu putem sa nu spunem ca nu am devenit si noi foarte entuziasti cu privire la acest model. De asemenea, si imaginile pe care le putem vedea acum ne ajuta in acest sens.

Echipa de design condusa de Tadao Mori a reusit sa faca o treaba foarte buna, fara indoiala, conceptul LC Convertible aratand foarte bine din punct de vedere al infatisarii exterioare. Ramane sa aflam mai multe informatii pe parcursul urmatoarelor zile! Pana atunci insa, promitem sa va tinem la curent cu toate stirile aparute pe marginea acestui subiect!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Lexus

Newsletter