Infiniti aduce la Detroit conceptul QX Inspiration

2019 Infiniti QX Inspiration Concept

Salonul Auto de la Detroit 2019 se apropie cu pasi repezi, iar primele informatii despre surprizele pregatite pentru acest eveniment au inceput deja sa apara in spatiul media. Salonul Auto de la Detroit va debuta la inceputul saptamanii viitoare, in data de 14 ianuarie.

Infiniti este unul dintre producatorii care nu au spus pas acestui eveniment, insa exista multi altii care au preferat ca in acest an sa nu faca deplasarea in America de Nord. In cadrul evenimentului care isi va deschide portile luni, Infiniti va prezenta conceptul QX Inspiration, un prototip care este cel putin interesant. Haideti sa aflam mai multe despre acesta sa si aflam care sunt noutatile pe care ni le-au pregatit cei de la Infiniti!

Pana sa vorbim despre ceea ce vom vedea saptamana viitoare la Detroit, trebuie sa ne aducem aminte de conceptul Q Inspiration, pe care cei de la Infiniti l-au prezentat anul trecut. Mai exact, era vorba despre un asa zis exercitiu de imaginatie al celor de la Infiniti.

Prototipul a fost desenat la acea vreme chiar de Karim Habib, fost designer sef in cadrul BMW. Acum, se pare ca acest exercitiu pe nume Q Inspiration reprezinta un punct de plecare intr-un proiect mult mai complex. Mai exact, se pare ca cei de la Infiniti isi propun sa dezvolte o platforma noua pentru viitoarele modele electrice ale companiei.

Acum, dupa ce ne-am adus aminte de la ce a pornit totul, sa revenim in zilele noastre si la ceea ce vom vedea saptamana viitoare la Detroit. Mai intai, cei de la Infiniti au publicat o prima imagine teaser care infatisa conceptul unui viitor crossover electric.

Acum, japonezii au publicat si o prima imagine oficiala cu acesta. Infiniti QX Inspiration se regaseste la acest moment la stadiul de prototip. Acesta va fi prezentat in zilele ce urmeaza in cadrul evenimentului auto de la Detroit. Pana la acest moment nu stim exact care va fi soarta lui sau cat de repede ar urma sa se transforme intr-o versiune de serie!

Cert este ca cei de la Infiniti isi propun sa faca pasi importanti in directia electrificarii. Nu numai ca acesta este trendul in acest moment, insa este mai mult decat clar ca acesta va fi si viitorul lumii auto, mai devreme sau mai tarziu.

In acest sens, cei de la Infiniti si-au propus ca pana in anul 2025, jumatate din vanzarile sale sa fie asigurate de masini electrice sau hibride. Primul model al producatorului japonez care va fi construit avand la baza aceasta viitoare platforma va fi pus pe picioare, cel mai probabil, in China, urmand sa fie lansat in anul 2021.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter