Infiniti Q Inspiration Concept prezentat in prima fotografie oficiala inainte de Detroit Auto Show 2018

2018 Infiniti Q Inspiration Concept

Karim Habib, fostul designer de la BMW face furori la Infiniti. In calitate de sef al departamentului de design, Karim nu ezita sa isi foloseasca din vasta experienta dobandita la BMW si reintra sub lumina reflectoarelor cu noul proiect al Infiniti Q Inspiration Concept.

Conceptul Q Inspiration urmeaza sa fie expus la Salonul Auto de la Detroit in acest an. Odata cu trecerea sarbatorilor, marii constructori de masini incep sa-si reia activitatea si acorda atentia cuvenita necuvantatoarelor din ce in ce mai fioroase si mai exclusiviste.

In 2018, reprezentatii brand-ului Infiniti vor prezenta la salonul nord-american conceptul Q Inspiration, care in prezent, isi dezvaluie doar cateva din liniile posterioare. Numele noului model japonez inspira silueta mult dorita de clientii Infiniti si se prezinta in cea mai admirabila forma a viitoarelor coupe-uri si sedan-uri de serie premium.

Citeste si: Noul VW Jetta se pregateste de debutul la Salonul Auto de la Detroit 2018

In cadrul comunicatului succint al reprezentantilor Infiniti, conceptul Q Inspiration este expus ca o prima manifestare a noului limbaj de design Infiniti dedicat unei ere a sistemelor de propulsie avansate. Acest comunicat prezinta automobilul in cea mai avansata forma a gamei Infiniti, mai ales datorita faptului ca vorbim despre un design adaptat cerintelor clientilor ce produce modificari estetice majore si inspira un aer de hibrid in randul noilor unitati ale veritabilului brand.

Cel mai important aspect il reprezinta design-ul noului model, in special datorita noului angajat in cadrul departamentului care hotaraste soarta unui automobil. Karim Habib, noul sef designer al marcii japoneze, fost sef designer de exterior al BMW, se transfera la Infiniti si face ce stie mai bine cu resursele detinute de japonezi, dand nastere unui model cu un aspect futurist, demn de luat in calcul ca un rival real in concurenta dintre marii constructori de automobile.

Noul designer sef al companiei Infiniti face cateva afirmatii referitoare la viitoarele proiecte arhitecturale pe care le urmareste in cadrul companiei japoneze declarand ca scopul principal pe care-l urmareste in aceasta functie este sa creeze o arhitectura clasica de sedan intr-un stadiu nou al evolutiei sale, experimentand noi proportii intr-un segment deja bine stabilit si delimitat odata cu aparitia noii generatii de motoare compacte si inteligente.

In cadrul proiectului Q Inspiration, acesta doreste sa ofere o capota mai scurta, dar cu profil alungit, sporind beneficiile referitoare la spatiul din interior si la confortul oferit in urma acestor interventii.

Tot Karim Habib, in calitate de reprezentant al companiei Infiniti a afirmat ca lansarea noului Q Inspiration va avea loc in data de 15 ianuarie in cadrul Salonului de la Detroit.

Te-ar mai putea interesa:

2018 Ford F-150 primeste primul sau motor diesel si un look nou

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Infiniti

Newsletter