2018 Hyundai Veloster: primele imagini, inainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Detroit!

2018 Hyundai Veloster

Luna ianuarie este interesanta din punct de vedere auto. Salonul Auto de la Detroit este pe cale sa inceapa, iar noi, impatimitii de masini, suntem nerebdatori sa aflam ce noutati ne pregatesc constructorii auto pentru anul acesta. Pana la inceperea show-ului auto insa, avem cateva mici indicii despre ce se va intampla acolo.

De data aceasta cei de la Hyundai ne prezinta noutatile cu care ne vor delecta. Evident ca pentru moment avem doar cateva informatii, dar ele sunt interesante si trebuie sa le stiti si voi. Asadar, Hyundai este gata de lansarea noii generatii Hyundai Veloster.

Imaginile aparute in presa de specialitate din strainatate incita fanii brandului, si nu numai. Noul Veloster va mentine forma unica a modelului actual, dar va avea imbunatatiri vizibile. In exterior, 2018 Hyundai Veloster detine o grila mare, hexagonala, cu faruri subtiri. Capota pare ca se scufunda, oferind masinii un look elegant. Din lateral masina arata mai slefuita, in special in partea din spate, iar linia plafonului este putin mai inclinata.

Citeste si: Hyundai Kona va avea o varianta electrica ce va fi lansata in 2018

 In interior insa vin noutatile care atrag, spun specialistii. Da, pentru ca azi cei de la Hyundai ne-au dezvaluit o schita cu interiorul noului Hyundai Veloster. Masina va avea muchii mai ascutite si va detine o multime de caracteristici noi. Spre deosebire de imaginile teaser lansate anterior, acestea, aparute azi, sunt doar niste randari ale cabinei noului Hyundai Veloster.

Specialistii in domeniu sustin ca masina de serie nu va fi chiar atat de ascutita. Tot ei spun ca masina nu va fi nici atat de stilata. Lasand la o parte aceste discutii, putem spune cu siguranta ca masina va avea un nou interior. Cele mai izbitoare schimbari se pot observa de toata lumea: un nou tablou de bord si un tratament in doua tonuri de culoare.

Conform proiectului, cea mai mare parte a cabinei din partea soferului si intreaga parte de sus este rosie, iar partile celelalte vor avea o vopsea de culoare gri. Elementul central al bordului este ecranul, care este montat central si care are niste dimensiuni foarte generoase, spunem noi.

Tabloul de bord va fi dotat cu guri de ventilatie orizontale, in locul celor trapezoidale, pe care le putem gasi pe modelul care este acum pe piata. Per ansamblu, designul cabinei este unul sportiv, iar elementele care dezvaluie acest lucru sunt vizibile. Vorbim despre un volan sportiv, cu partea de jos plata si o consola centrala cu un schimbator de viteze sport.

Producatorii vor oferi, de asemenea, posibilitatea montarii unor scaune sport. Noul Hyundai Veloster se pare ca va avea doua versiuni de motorizare: unul aspirat natural si o varianta turbo, care va folosi un motor de 1,6 litri cu 150 kW, la fel ca modelul i30 SR.

Zvonurile sustin ca in gama va exista si Veloster N, care va detine un motor de 2,0 litri cu 202 kW turbo.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter