2017 Mercedes-Benz GLA Facelift va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Detroit

2017 Mercedes-Benz GLA Facelift

Mercedes-Benz a anuntat, prin intermediul canalului lor de social media, ca se pregatesc pentru o noua dezvaluire de senzatie. Si pentru ca vorbim despre un producator auto premium, suntem convinsi ca urmatoarea masina a lor va fi una spectaculoasa, asa cum ne-au obisnuit de fiecare data pana acum.

Noul GLA Facelift va fi prezentat oficial in cadrul editiei de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit, care va incepe in 9 ianuarie 2017, la Detroit. Imaginea teaser lansata in mediul online de germani infatiseaza versiunea facelift al celui mai mic SUV din gama.

Desi fotografia este una destul de intunecata, jurnalistii din presa de specialitate sustin ca ea ofera destul de multe detalii, iar noi tindem sa le dam dreptate. Nu de alta, dar daca ne uitam cu atentie, putem observa cu usurinta schimbarile de stil ale noului GLA Facelift.

Luminile de ceata sunt modificate, la fel ca si grila radiatorului. Bara fata a trecut printr-o mica „operatie” estetica, iar luminile farurilor au primit, de asemenea, modificari subtile. In privinta sistemului de iluminat, specialistii se asteapta ca modificarile sa vina mai aproape de luminile LED ale SUV-urilor de dimensiuni mai mari pe care germanii le au in gama lor.

Programul de „fitness”, asa cum le place celor de la Mercedes-Benz sa denumeasca faceliftul GLA, va aduce in plus cateva modificari si in cabina masinii. Desi nu avem pana in momentul acesta detalii despre aceste schimbari, ne asteptam sa gasim cele mai noi sisteme de divertisment si siguranta. Se zvoneste ca sistemul Dynamic Select cu amortizoare adaptive va veni in dotarea standard pentru modelul 2017, exceptie facand totusi versiunea entry-level.

Ba mai mult, e posibil ca modelul facelift GLA sa aiba si noi tapiterii si optiuni mai multe, astfel incat totul sa devina mai interesant pentru clienti. Asa cum probabil va imaginati deja, materialele folosite pentru crearea GLA facelift vor fi unele de calitate superioara. Viitorii clienti vor desoperi sisteme de siguranta superioare, dar si conectivitate si suport Apple CarPlay si Android Auto.

In privinta motorizarii nu avem inca detalii suficiente, dar surse din cadrul companiei au declarat ca, in principiu, motoarele pe care le stim deja vor ramane neschimbate. Totusi, specialistii Mercedes se pare ca au lucrat intens pentru a imbunatati consumul, asa ca GLA Facelift nu va mai avea nevoie de asa multe alimentari cu combustibil.

In luna iulie 2016, anumite publicatii din strainatate sustineau ca germanii pregatesc un GLA Coupe pentru 2017, dar iata ca acum, odata cu lansarea GLA Facelift, aceste zvonuri au fost infirmate.

Totusi exista in continuare anumite surse care spun ca germanii de la Mercedes-Benz vor lansa si GLA Coupe, dar aceasta lansare fiind prevazuta abia pentru 2019. Asadar, vom sta cu ochii pe ei, pentru ca orice noua masina a lor este de interes pentru noi, iubitorii de autovehicule!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter