Lincoln Continental s-a reinventat! Descopera cea mai noua lansare a companiei americane!

2017 Lincoln Continental

Compania americana Lincoln, parte a grupului Ford, a lansat la salonul auto ce se desfasoara acum in America de Nord noul model Continental. Desi a beneficiat de multe generatii este cunoscut faptul ca, odata cu scaderea vanzarilor, conducatorii companiei au decis stoparea producerii acestui model, in anul 2002 odata cu aniversarea a 50 de ani de la fabricarea primului model.

Ei, doar nu credeati ca au renuntat la vechiul si batranul model asa repede. Americanii au decis sa relanseze modelul, si acest lucru s-a intamplat chiar anul trecut, la Salonul Auto de la New York. Atunci cei de la Lincoln au prezentat masina concept care, spuneau ei, ca probabil va intra in productie in 2016 ca model 2017. Si iata ca s-au tinut de cuvant.

Zilele acestea la Detroit, a fost prezentat noul Lincoln Continental, care promite introducerea unei noi ere pentru divizia Lincoln si care se vrea a fi un competitor serios pentru Cadillac. Daca vor reusi, ramane de vazut, dar avand in vedere traditia indelungata, credem ca au destul de multi fani inca.

Avand un motor V6 de 3,0 litri care produce 400 de cai putere, noul Lincoln Continental pune pret pe confort in mare parte. La exterior beneficiaza de lunimi ambientale care se aprind atunci cand soferul se apropie de masina, manere electrice ascunse la usi si, optional un panou panoramic din sticla ce acopera tot plafonul.

Noul Conti, asa cum il alinta americanii, se lauda cu trei moduri de suspensie si sistem de comanda a directiei precum si vectorizatea cuplului de torsiune si cruise control adaptabil, cu sistem camera de vederi cu unghi de 360 grade si asistenta in fata coliziunilor cu detectarea pietonilor.

Lookul modern si reinventat este sugerat si prin intermediul noii grile si a profilului atletic si dinamic.

La interior ofera caracteristici multiple menite sa face cat mai confortabila plimbarea. Printre acestea amintim: scaune din fata cu 30 de moduri de ajustare inspirate din designul celor aflate la birdul avioanelor private, curatare, masaj si climate-control pentru scaunele din spate, un sistem audio Revel si un sistem de anulare a zgomotelor.

Pentru cei ce cauta cea mai inalta expresie a luxului, Lincoln Continental ofera trei teme de design: Chalet, Thoroughbred si Continental-exclusive Rhapsody.

Carcateristici de lux cu materiale opulente cum ar fi pielea, lemnul si aplicatii de aluminiu pot fi achizitionate pentru scaune, consola centrala si panoul de instrumente.

Noul Lincoln Continental va fi produs in Michigan si va putea fi achizitionat incepand cu aceasta primavara si va fi disponibil pentru piata di SUA si China, dar americanii nu au exclus total o eventuala prezenta si in Europa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter