Honda lanseaza a doua generatie a modelului Ridgeline

2017 Honda Ridgeline

Dupa o prima generatie de succes, compania japoneza Honda lanseaza la Salonul Auto de la Detroit a doua generatie a modelului Ridgeline. Modelul a fost lansat in urma cu mai bine de zece ani si a reusit pana in prezent sa fie vandut in peste 250.000 de exemplare.

Cu toate acestea, in ultimii ani, batranul Ridgeline a scazut treptat in vanzari, nemaifacand fata cerintelor tot mai ridicate venite din partea consumatorilor de pe piata americana. Astfel, inginerii niponi au avut ca obiectiv principal imbunatatirea performantelor obtinute pana in prezent, reusind cu succes acest lucru, pastrand totodata anumite elemente care au facut Ridgeline atat de cunoscut si de indragit la inceputuri.

Design-ul noului Ridgeline are ca punct de inspiratie modelul Honda Pilot, fapt care produce si principala schimbare in ceea ce priveste infatisarea noii generatii: spre deosebire de modelul initial, acum bena este complet separata de cabina, fiind interpretata ca un element distinct. In privinta portbagajului nu s-au facut schimbari importante, usa acestuia ramanand neschimbata, in timp ce lungimea lui a crescut cu 10 cm, iar latimea cu 14 cm.

Pick-up-ul este construit in asa fel incat sa suporte o greutate maxima ce poate fi transportata de 725 de kilograme. In ceea ce priveste partea de interior, acesta respecta in continuare liniile cu care am fost obisnuiti si la prima generatie. De asemenea, banchetele beneficiaza de tehnologia Magic Seats, tehnologie care permite rabatarea acestora pentru a crea un spatiu suplimentar pentru bagaje.

Ridgeline este echipat si cu un sistem audio de inalta performanta de 540 de wati, care poate fi controlat chiar si prin bluetooth. Mai mult, bena noului Ridgeline este echipata cu difuzoare, facilitand astfel accesul la materialele audio chiar si din afara masinii.

In functie de preferintele si de posibilitatile financiare ale clientilor, Honda Ridgeline ne propune si o serie de optiuni suplimentare care pot fi adaugate variantei standard. Printre acestea regasim sistemul de climatizare in trei zone, tapiteria din piele de inalta calitate sau un alt sistem care permite pornirea motorului fara cheie.

De asemenea, modelul poate fi echipat si cu un sistem multimedia de 8 inci de ultima generatie, care sa permita accesul si sincronizarea cu aparatele Apple sau Android.

In ceea ce privestea motorizarea noului Ridgeline, pentru moment stim doar ca acesta va dispune de un motor V6 de 3.5 litri si de o cutie automata de viteze cu sase trepte.

Noua generatie Ridgeline permite conducerea acestuia sub patru niveluri: de baza, pentru nisip, zapada sau noroi. Noua generatie Ridgeline va fi produsa in Alabama, Statele Unite, insa deocamdata nu se cunosc alte detalii cu privire la momentul in care vor demara vanzarile.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter