2017 Ford Fusion Sport si-a facut debutul la Detroit

2017 Ford Fusion Sport

2017 Ford Fusion continua sa fie un jucator care schimba jocul in randul sedan-urilor de clasa mijlocie, fiind inzestrat cu cele mai avansate tehnologii. Si cand spunem tehnologii ne referim la faptul ca, la Salonul Auto de la Detroit, compania Ford a prezentat doua modele hibrid si un Ford Fusion V6 nou nout proiectat sa lase o urma vizibila in istoria sedanurilor de familie.

Fusion V6 Sport si noul Fusion Platimun se adauga liniei de productie a Ford cu trei optiuni de motoare EcoBoost, impreuna cu doua hibride - Fusion Hybrid si Fusion Energi plug-in hibrid. Si va spunem ca e o noutate, pentru ca nici chiar cei de la Toyota sau Honda nu ofera astfel de versiuni in clasa sedan medie.

2017 Ford Fusion V6 Sport este un sedan de performanta ca nici un altul, oferind un motor EcoBoost V6 de 2,7 litri cu 325 de cai putere si 470 Nm. Masina all-wheel-drive este proiectata cu aproape 50 de cai putere mai mult decat Toyota Camry sau Honda Accord.

Tehnicienii de la Ford adauga un sistem de control continuu al amortizoarelor si o reglare a suspensiei pe baza configuratiei drumurilor, detectand gropile si ajustand amortizoarele pentru a diminua severitatea impactului masinii cu acestea. Ei da, aceasta caractaristica o asteptam cu interes si la noi, nu-i asa domnilor?

Lookul total este completat cu un exterior agresiv, cu jante de 19 inch gri si prize de aer mai profunde. Bineinteles ca nu putea lipsi nici spoiler spate, o marca a majoritatii masinilor sport.

2017 Ford Fusion Platinum este conceput pentru cei care doresc un nivel mai mare de rafinament si maiestrie. Echipat cu un motor EcoBoost de 2,0 litri el spune o adevarat poveste doar atunci cand pasesti inauntru. Si o sa va intrebati de ce? Iata ca interiorul este surprinzator, americanii folosind din belsug pielea ca si material.

Volanul este imbracat in piele venetiana si lucrat manual iar instrumentele si captuseala usilor beneficiaza de piele maro. O grila unica vopsita in culoare magnetica creste punctajul in ceea ce priveste designul,iar rotile de 19 inch o fac mai increzatoare in performantele ei.

2017 Fusion Hybrid si Fusion Energi sunt cele mai bine vandute masini din gama plug-in hibrid din America. Ambele softuri instalate pe masini ofera o deplasare mai rafinata si cuceritoare, motoarele fiind asteptate sa contribuie la o mai buna economie de combustibil si o gama mai pura de „electric driving”.

Fusion Energi are o baterie lithium-ion de 7,6 Kwh si este de asteptat a avea o autonomie de 30 de km, folosind doar puterea bateriei, pentru ca mai apoi, masina sa treaca la motorul eficient de 2,0 litri pe benzina ajungand astfel la 804 km de condus.

Reincarcarea se face in 2,5 ore, iar masina este suficient de desteapta astfel incat sa stie la ce ora trebuie incarcata pentru a avea cel mai scazut tarif al energiei. Asadar, lasati grija banilor de-o parte!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter