Buick a prezentat versiunea americana a crossover-ului compact Envision

2016 Buick Envision

Americanii de la Buick au venit cu ganduri serioase la Salonul Auto de la Detroit, sperand sa atraga privirile tuturor pasionatilor auto din intreaga lume. Astfel, pe langa modelul de lux Concept Avista, Buick ne propune si versiunea americana a crossover-ului Envision.

Conceptul Envision a fost prezentat pentru prima data la Shaghai, in urma cu aproape cinci ani, in timp ce pe parcursul anului trecut a fost vandut in peste 140.000 de exemplare pe piata din China. Este de asteptat ca noul Envision sa rivalizeze direct in viitorul apropiat cu modele precum Audi Q5, Lincoln MKC sau Acura RDX.

Duncan Aldred, vice-presedinte in cadrul companiei Buick, a facut scurte declaratii dupa premiera modelului de la Detroit: „Noul Bucik Envision reprezinta imaginea unui crossover compact de lux, modern, inovativ si care combina caracteristile de baza ale brand-ului nostru cu un nivel al performantelor tehnice deosebit reusit de inginerii nostri. Experienta din spatele volanului unui Buick este completata de luxul oferit de modelele noastre, de habitaclul deosebit de silentios si de gradul ridicat de conectivitate oferit soferului si pasagerilor pentru a creea toate premisele unui comfort sporit.”

Buick Envision dispune de un ampatament de 2740 mm, beneficiind de urmatoarele dimensiuni: 4666 mm in lungime, 1839 mm in latime, respectiv 1697 mm in inaltime.

Viitorul Envision va fi echipat cu o unitate de motorizare din aluminiu cu patru cilindri si cu un volum de 2.0 litri, capabila sa livreze nu mai putin de 255 de cai putere si un cuplu maxim de 353 Nm. Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii de viteze automata cu sase trepte.

In varianta standard, Envision este echipat cu jante de aluminiu de 19 inci. De asemenea, inginerii companiei americane ne propun si o serie de optiuni suplimentare cu care poate fi echipat automobilul: suspenie fata HiPerStrut (High Performace Struts), sistem multimedia cu ecran digital de 8 inci alaturat unui sistem audio Bose de inalta performanta, posibilitate de conexiune wireless, sistem de climatizare in trei zone, sistem care permite incalzirea scaunelor si a volanului sau un alt sistem care permite deschiderea usilor si pornirea motorului fara cheie.

In functie de preferintele si de posibilitatile financiare ale fiecaruia, modelul poate fi echipat cu un sistem de tractiune integrala sau chiar si cu un acoperis panoramic care ofera o atmosfera si mai incantatoare pentru pasagerii viitorului Envision.

Buick Envision va fi construit in China, primele vanzari fiind preconizate pentru a doua parte a anului curent. Din pacate nu ne-au fost oferite informatii legate de pretul de pornire, insa este de asteptat ca acesta sa se invarta in jurul sumei de 30.000 de dolari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter