Cat consuma BMW M4 Coupe?

2017 BMW M4 Coupe F82

Atunci cand spunem BMW M4 ne gandim automat la un bolid super performant si gata sa impresioneze orice pasionat auto prin performantele sale tehnice de care se face capabil. BMW M4 Coupe este destinat acelora dintre noi care cauta cu orice pret aventura si adrenalina atunci cand pornesc la drum, cuvintele care il descriu cel mai bine fiind acelea legate de viteza, sportivitate sau performante. Bineinteles, un asemenea model s-ar dovedi extrem de capabil si pe un circuit de curse, acolo unde soferul ar putea si mai bine sa ii testeze limitele.

Daca despre performante stim deja ca totul este la superlativ, oare cum or sta lucrurile in ceea ce priveste eficienta sa din punct de vedere al consumului de carburant? Desi stim ca acest lucru nu este primordial atunci cand vorbim despre un bolid sportiv de performanta, ne-am gandit sa facem o analiza si asupra acestui fapt si sa va prezentam cifrele care au reiesit. Dar pana atunci, haideti sa ne aducem aminte despre ceea ce ne ofera un model BMW M4 Coupe!

In primul rand, modelele BMW M4 Coupe impresioneaza prin infatisarea lor extrem de dinamica si de sportiva. Liniile generale curbate si detaliile de ordin aerodinamic ne indica inca din start faptul ca avem in fata ochilor un model extrem de performant.

Partea frontala este una impunatoare, remarcandu-se prin cele doua grile frontale cu bare duble si prin prizele de aer de dimensiuni generoase alaturate blocurilor optice cu tehnologie LED. De asemenea, partea posterioara se face vizibila prin hayonul din fibra de carbon cu spoiler integrat si prin tevile de esapament duble.

Din punct de vedere al motorizarii tehnice, BMW M4 Coupe este echipat cu o unitate de motorizare M TwinPower Turbo pe benzina cu sase cilindri in linie si cu o capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 431 de cai putere si un cuplu maxim de 550 Nm. Pachetul M Competition poate duce motorul la o putere toata crescuta pana la 450 de cai. Cu o asemenea echipare tehnica, BMW M4 Coupe este capabil spre exemplu sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde (4.1 secunde in cazul pachetului de performanta).

Acum ca ne-am convins ca totul este perfect din punct de vedere al performantelor tehnice, haideti sa vedem ce cifre avem in cazul consumului de carburant. Astfel, putem vorbi despre un consum mediu de 12.4 litri consumati pentru parcurgerea a 100 de kilometri. In cazul unei rulari extra-urbane, consumul scade pana la 9.8 litri/100 km, in timp ce rularea urbana ajunge sa inregistreze un consum de 13.8 litri/100 km.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter