Viziv Concept Tourer de la Subaru: break nou sau update pentru Levorg? Ramane de vazut!

Viziv Concept Tourer de la Subaru: break nou sau update pentru Levorg? Ramane de vazut!

Cand spunem Salonul Auto de la Geneva 2018 stim deja la ce trebuie sa ne asteptam. O multime de modele noi, o multime de masini frumoase, tehnologie noua, inovatie, concepte si prototipuri menite sa vorbeasca despre viitorul industriei auto, lansate catre privirile curiosilor pentru a vorbi despre munca brandurilor si despre eforturile pe care le fac pentru a ramane pe placul clientilor.

Ei bine, pentru unele branduri nu inseamna efort, caci pentru acestea este nativ, insa pentru altele inseamna o serie intreaga de aparitii si de nume care ruleaza pana cand vor iesi cu ceva oficial.

Sa spunem ca asa se intampla si in cazul Subaru cu Viziv Tourer Concept. Subaru a venit de-a lungul anilor cu o multime de concepte care au purtat numele Viziv si care au anticipat anumite modele de pe piata. Ei bine, in cazul Subaru vorbim despre eforturi de relansare sau de captare a atentiei.

Viziv Tourer Concept isi va face aparitia pe 6 martie la Salonul Auto de la Geneva si are rolul de a prezenta viitoarea gama de break-uri a companiei. In momentul de fata nu exista o multime de imagini care sa ne faca sa venim mai aproape de model, ci exista o imagine teaser cu care Subaru ne trezeste interesul.

Teaserul are in prim plan partea din spate a modelului, iar imaginea pune accent pe blocurile optice pe care le va purta viitorul model. Zvonurile spun ca noul concept ar putea sa fie o actualizare a modelului Levorg, atii spun ca ar putea sa fie un model complet nou care o sa ne faca sa revenim deasupra marcii Subaru si sa ii dedicam toata atentia noastra o perioada.

Insa asta este tot ce ne poate oferi compania acum. Subaru sunt cunoscuti pentru astfel de practici, oferind o simpla imagine teaser si absolut nimic despre detaliile tehnice ale masinii. Pana la urma, cred ca este o alege sanatoasa… altfel cum am putea sa ne pastram suspansul pana la ziua cea mare?

Daca unele marci aleg sa dea tot felul de informatii inainte si sa ne prezinta macar o frantura din ceea ce inseamna noua constructie, Subaru se rezuma la forma blocurilor optice de pe partea din spate si la un nume cat se poate de sugestiv: Viziv Concept Tourer. Sa fie vorba, intr-adevar, despre un break… sau un update, asa cum spun multi altii? Voi ce parere aveti despre noul model oferit de Subaru?

VIDEOCLIPUL ZILEI