Subaru publica prima imagine teaser cu viitorul Viziv Adrenaline

Subaru publica prima imagine teaser cu viitorul Viziv Adrenaline

Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca marea majoritate a producatorilor auto care vor fi prezenti acolo sunt deja in focurile ultimelor pregatiri. Asa se intampla si cu cei de la Subaru, care vor aduce in acest an la Geneva noul concept Viziv Adrenaline.

Desi mai sunt doar cateva zile pana la debutul acestui eveniment, pana acum, cei de la Subaru nu au lasat prea multe informatii despre acest model la suprafata. Asadar, haideti sa vedem impreuna care sunt noutatile pe care le aflam acum de la cei de la Subaru!

Oficialii Subaru au publicat acum prima imagine teaser cu viitorul prototip Viziv Adrenaline. Din pacate, imaginea publicata nu este insotita de niciun fel de detalii suplimentare, cei de la Subaru preferand sa isi tina in suspans sustinatorii pana la deschiderea Salonului Auto de la Geneva din data de 5 martie.

Desi nu este cunoscut la aceasta ora, pe piata auto internationala se spune ca noul concept va integra un sistem de propulsie electrificat. De asemenea, se pare ca noul concept a fost echipat cu o serie considerabila de tehnologii de ultima generatie.

Asadar, tot ceea ce putem face in momentul de fata este sa studiem aceasta fotografie publicata de cei de la Subaru, care ne infatiseaza conceptul Viziv Adrenaline. Asa cum se poate vedea, conceptul are o garda la sol generoasa.

Din ceea ce se vede, silueta acestui concept pare a fi a unui crossover. Totodata, putem observa ca cei de la Subaru au preferat sa inlocuiasca oglinzile laterale traditionale cu doua camere video. Mai mult ca sigur, cei de la Subaru mai au o serie importanta de surprize cu privire la acest concept. Pe toate acestea le vom afla insa abia dupa debutul editiei din acest a Salonului Auto de la Geneva.

Nu este singurul model cu care cei de la Subaru se vor prezenta la Geneva in acest an. Subaru va aduce in Elvetia si doua modele de serie echipate cu un sistem hibrid de propulsie. Tehnologia propusa de producatorul nipon si de specialistii acestuia are la baza un propulsor boxer cu patru cilindri, care va beneficia si de resursele unui motor electric. In aceste conditii, sistemul hibrid dezvoltat de cei de la Subaru va purta numele de “e-boxer”.

Peste numai cateva zile, atunci cand Salonul Auto de la Geneva din acest an va debuta, vom reveni cu mai multe detalii in legatura cu surprizele pe care de la Subaru ni le pregatesc!

VIDEOCLIPUL ZILEI