Alpine prezinta doua editii speciale pentru A110: Legende GT si Color Edition

Alpine prezinta doua editii speciale pentru A110: Legende GT si Color Edition

Alpine A110 a primit in aceasta saptamana doua editii speciale care se anunta extrem de interesante pentru fanii marcii, acestea fiind botezate A110 Legende GT, respectiv A110 Color Edition.

Prima versiune speciala cu care facem cunostinta in aceste zile este A110 Legende GT, care are la baza versiunea actuala a lui A110 Legende. Totusi, cei de la Alpine precizeaza ca modelul a fost adaptat pentru a fi mai confortabil la drum lung.

Prea multe noutati nu avem de aceasta data, asa ca trebuie sa fim atenti pentru a ne putea da seama care sunt modificarile la care au apelat cei de la Alpine. Spre exemplu, putem observa la aceasta editie speciala noile jante cu dimensiuni de 18 inci, badge-uri de culoare aurie si o noua culoare pentru scaunele din piele.

Noua editie speciala A110 Legende GT va putea fi comandata de cei interesati si in culoarea de caroserie Mercury Silver, la care se adauga cele doua nuante care sunt deja disponibile la aceasta ora: Abyss Blue si Deep Black. Totodata, mai trebuie sa spunem ca la interior nu avem aproape nicio modificare, cei de la Alpine preferand sa faca doar anumite retusuri care sunt nesemnificative si neobservabile!

Motorizarea ramane aceeasi

Nici din punct de vedere tehnic nu avem modificari pentru aceasta versiune speciala Alpine A110 Legende GT, modelul fiind echipat cu o unitate de motorizare turbo cu capacitate de 1.8 litri care este capabila sa genereze 252 de cai putere. In aceste conditii, vorbim despre un sprint de la 0 la 100 km/h care poate fi realizat in nu mai putin de 4.5 secunde.

Pretul este pe masura 

Versiunea speciala Alpine A110 Legende GT va fi produsa intr-o serie limitata de doar 400 de exemplare. Bineinteles, pretul la care s-au gandit cei de la Alpine nu este deloc unul mic, fiecare unitate dintre cele 400 care vor fi produse urmand sa aiba un pret de nu mai putin de 69.300 de euro, cu toate taxele incluse.

In cele din urma, avem si versiunea speciala A110 Color Edition, modelul putand fi comandat pe parcursul acestui an si in noua nuanta de caroserie Sunflower Yellow.

Avem, asadar, o nuanta de culoare care nu are cum sa nu intoarca toate privirile celor din jur! Aceasta editie speciala are la baza versiunea de top A110 S, echiparea tehnica fiind neschimbata. Asadar, vorbim despre aceeasi unitate de motorizare pe care o stim, capabila sa produca nu mai putin de 202 de cai putere!

VIDEOCLIPUL ZILEI