Geneva 2019: Subaru prezinta Viziv Adrenaline Concept

Geneva 2019: Subaru prezinta Viziv Adrenaline Concept

Subaru a prezentat in urma cu cateva zile primele fotografii cu noul concept Viziv Adrenaline, prototip care a fost expus si in Salonului Auto de la Geneva 2019. Asa cum transmite si producatorul, conceptul anunta si prezinta o evolutie a filozofiei de design “Dynamic x Solid”.

Asadar, vorbim despre un concept important pentru cei de la Subaru, care au preferat sa demareze campania de promovare inca din urma cu cateva saptamani. La acea vreme, producatorul nipon nu prezenta decat o imagine cu acest model pe care acum il putem vedea expus la Geneva.

Ei bine, acum, dupa ce toate aceste fotografii noi au fost prezentate, putem vorbi mai pe larg despre toate surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Subaru in acest sens.

De asemenea, putem observa felul in care au ales cei de la Subaru sa continue cu aceasta filozofie de design numita “Dynamix x Solid”, limbaj estetic care a fost introdus in scena de producatorul nipon in urma cu aproape cinci ani. Asadar, ramaneti alaturi de noi pentru a afla toate aceste informatii noi despre conceptul adus la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva de cei de la Subaru!

Conform prezentarii facute de oficialii producatorului nipon, noul concept Viziv Adrenaline aduce in gama Subaru filozofia “Bolder”, limbaj care isi propune sa exprime dinamica si forta. Japonezii mizeaza destul de mult pe aceste doua idei, fiind convinsi de faptul ca cele doua atuuri exprima foarte bine ceea ce vrea sa transmita Subaru la ora actuala.

Aruncand o privire mai atenta acestui nou Viziv Adrenaline, putem observa din punct de vedere al infatisarii exterioare o garda la sol generoasa, mai multe protectii suplimentare pentru caroserie si chiar un set nou de anvelope all-terrain. In aceste conditii, se pare ca acest nou concept promite deja inca de acum ca este in stare sa ofere performante bune chiar si in afara drumurilor asfaltate.

Una peste alta, conceptul nu arata deloc rau, limbajul de design venind cu cateva schimbari necesare! De asemenea, mergand mai departe, tot la exterior mai putem observa si niste camere video amplasate in locul oglinzilor, semn ca cei de la Subaru vor sa dea o nota de modernism acestui nou limbaj de design pe care ni-l propun.

Pana la ora actuala nu avem niciun fel de informatii sau imagini cu habitaclul noului concept despre care am vorbit in randurile anterioare. De asemenea, nici detalii de ordin tehnic nu avem pana in momentul de fata.

VIDEOCLIPUL ZILEI