Mercedes-Benz Clasa G Inferno modificat de TopCar: asa ar arata masina lui Hulk!

Mercedes-Benz Clasa G Inferno modificat de TopCar: asa ar arata masina lui Hulk!

Chiar daca arata, mai mult sau mai putin, ca o caramida, cunoscutii tuneri din Moscova, TopCar, au decis sa echipeze cea mai recenta versiune Mercedes-Benz Clasa G cu ceea ce ei numesc „un nou kit de caroserie aerodinamic”.

Inca inainte de premiera de luna viitoare de la Geneva Motor Show, pachetul „Inferno” pentru acest „G” nemuritor face deja turul internetului, pentru a arata numeroasele imbunatatiri fata de versiunea standard. In total, masina beneficiaza de mai mult de 70 de noi componente, toate fabricate din fibra de carbon si Kevlar.

Finisat intr-o nuanta verde semi-mata, creata special de tuner, proiectul incercat de specialistii de la TopCar nu pare altceva decat o oda a fibrei de carbon, folosita generos in multe zone ale masinii, astfel ca acest model off-road arata chiar mai agresiv decat puternicul G63. Sa nu uitam ca ne mai intalnim cu fibra de carbon si pe capacul rotii de rezerva de pe spate, dar si pe difuzoarele spate si pe spoiler-ul de pe acoperis.

TopCar mentioneaza ca, din cauza complexitatii pachetului, a fost nevoie de aproape doua saptamani sa pregateasca acest kit special pentru modelul SUV de legenda. Cei interesati sa cheltuiasca ceva mai mult, pot opta pentru o capota mai mare, pe care se vad gurile de aer din fibra de carbon, dar acestea costa in plus 7.500 de euro, suma care se adauga celor 39.650 de euro pentru restul kit-ului.

Aceasta imagine plina de „rautate” a masinii poate fi imbunatatita cu un set de jante de aliaj de 22 sau de 23 de inch, in timp ce la interior puteti beneficia de piele autentica de crocodil si aur.

Modelul Inferno care va fi prezent la Geneva va beneficia de tapiterie speciala din piele, care imita tesatura de carbon, parca pentru a accentua si mai mult folosirea din abundenta a fibrei din acest material.

Sa nu uitam, in acelasi timp, ca specialistii de la TopCar au dezvoltat mai multe pachete de propulsie, in colaborare cu GoshaTurboTech, cel mai puternic dintre ele ajungand la o cifra naucitoare de 1.050 Newton-metri la capitolul cuplu-forta.

Mercedes-Benz Clasa G Inferno by TopCar va putea fi admirat in toata frumusetea lui la Geneva Motor Show 2019, eveniment care va incepe pe 5 martie.

VIDEOCLIPUL ZILEI