Yango lanseaza noul serviciu Confort in Bucuresti

Yango a debutat in forta in tara noastra, reusind sa atraga un numar considerabil de clienti intr-un timp extrem de scurt.

Yango Confort

De la 1 august, cei de la Yango au introdus noul serviciu Confort in Bucuresti, aceasta optiune noua urmand sa permita utilizatorilor comanda unei curse cu masini mai bine echipate.

Spre exemplu, clientii care vor apela la acest serviciu vor avea acces la automobile precum Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, SKoda Superb, Mercedes Clasa C sau chiar BMW Seria 3. Yango transmite ca soferii si masinile acestora au fost atenti verificati de catre echipa sa specialisti in vederea asigurarii celor mai bune conditii pentru categoria Confort.

 Musheg Sahakian, Director de Extindere Globala in cadrul Yango, s-a declarat entuziasmat de succesul rapid pe care l-a avut aplicatia in tara noastra, recunoscand totodata ca nu se astepta la o cerere atat de mare pentru prima luna de activitate. Dupa ce s-a facut o analiza atenta asupra feedback-ului primit de la clienti, conducerea Yango a luat decizia de a lansa noua categorie Confort in Bucuresti.

Serviciul nu este unul nou pentru cei de la Yango, fiind oferit deja cu succes si pe alte piete pe care aplicatia este prezenta. Sahakian promite ca prin intermediul acestui serviciu, clientii “vor avea parte de o calatorie confortabila intr-o masina dintr-o categorie mai buna, pentru un pret putin mai mare, insa care este in continuare foarte accesibil”.

Cursele comandate prin noua optiune Confort pornesc de la un pret de baza de 10 lei, care include rezervarea masinii, o distanta parcursa de 5 kilometri si o durata a cursei de 10 minute.

Spre exemplu, o cursa efectuata intre Piata Victoriei si Aeroportul Henri Coanda ar urma sa coste in jur de 31 de lei, in timp ce o calatorie intre Pipera si Piata Dorobanti ar urma sa aiba un pret final de aproximativ 12 lei.

La inceputul lunii iunie, aplicatia Yango s-a lansat in tara noastra cu optiunea Econom, cursele incepand de la un tarif de doar 5 lei. Yango opereaza la ora actuala in 17 tari, printre care se regasesc si Finlanda, Estonia, Letonia, Serbia sau Israel.

Serviciul Yango a fost lansat in anul 2011, pana la sfarsitul anului trecut inregistrand peste 1 miliard de curse. De asemenea, cei de la Yango se mai lauda si cu peste 700.000 de soferi conectati activ la serviciu in fiecare luna, ceea ce nu este deloc putin!

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Yango

Newsletter