Volkswagen ne prezinta ID Crozz Concept

VW ID Crozz Concept

Ultima perioada ne-a aratat in cadrul Volkswagen o intensificare a muncii depuse in vederea dezvoltarii brandului ID, brand care reuneste sub cupola sa modelele electrice dezvoltate de producatorul german. Daca pana in acest moment am facut cunostinta cu un hatchback si cu un minivan, cei de la Volkswagen ne-au prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai si cel de-al treilea model la care lucreaza: ID Crozz.

Asa cum probabil va ganditi cei mai multi dintre voi deja, ID Crozz ne-a fost prezentat sub forma unui viitor crossover cu propulsie electrica. Primul model electric de serie va fi lansat din cate se pare in acest moment abia in anul 2020. Volkswagen ID Crozz va fi dezvoltat pe noua platforma modulara MEB, platforma dedicata exclusiv modelelor cu zero emisii.

Asa cum am vazut si pe celelalte modele din gama ID care ne-au fost prezentate pana in momentul de fata, viitorul Crozz va beneficia de niste blocuri optice ceva mai ascutite cu lumini LED si de un logo frontal luminat.

Design Interior

Reprezentantii Volkswagen ne promit si un spatiu interior extrem de generos care va oferi pasagerilor o experienta cat se poate de confortabila.

Specialistii producatorului german ne propun un habitaclu interior prezentat intr-o nota extrem de moderna si futurista. Fara aproape niciun buton pe plansa de bord, ne sare in ochi cu usurinta tableta dedicata sistemului multimedia cu dimensiuni de 10.2 inci si ecranul de 5.8 inci care inlocuieste instrumentarul.

Neavand prea multe butoane fizice la dispozitie, ID Crozz se bazeaza pe un sistem inteligent de recunoastere a gesturilor. De asemenea, soferul va putea beneficia in permanenta de un sistem Head-Up-Display care ii va oferi toate informatiile de care are nevoie in timp real.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter